Öltözködési tippek, hogy karcsúbbnak tűnj

Öltözködési tippek, hogy karcsúbbnak tűnj

Címlap / Stílus / Divat / Öltözködési tippek, hogy karcsúbbnak tűnj

A divat és a csillogás világában minden az összképről szól. Azonban a való világban nem mindenki rendelkezik vékony alakkal és hosszú lábakkal.

Nézzünk szembe vele, azzal a testtel kell élnünk, mellyel fentről megajándékoztak. Ez persze nem azt jelenti, hogy ducin kell leélnünk az életünket, ha nem áldottak meg minket egy tökéletes alakkal.

Itt jön képbe a stílusérzék. Eljátszhatsz a ruháiddal és dönthetsz okosan, így karcsúbbnak tűnhetsz és vonzóbbnak. Ha nem is rendezel egy topmodell adottságaival, biztosan van olyan testrészed, melyre büszke vagy és meg szeretnéd mutatni. Ha jól szeretnéd érezni magad a bőrödben, válassz olyan ruhadarabokat, melyek kiemelik ezt a testrészed.

Először is olyan ruhákra van szükséged, melyek jól állnak neked. A túl bő ruhák kövérítenek. A túl kicsik az összes testi hibát megmutatják, például a plusz kilókat. Ahhoz, hogy egy ruhadarab biztosan jó legyen rád vásárolj inkább az üzletekben, mintsem az interneten.

Ha elégedetlen vagy az alakoddal és karcsúbbnak szeretnél tűnni a legjobb, ha sötétebb árnyalatú ruhák mellett döntesz. Öltözködj sötét színekbe tetőtől talpig. Ha két részes az öltözéked, akkor is igyekezz egy színbe bújni, így vékonyabbnak tűnsz majd. A fekete, a szürke, a barna és az olíva árnyalat az ideális választás számodra.

Az éles szabású, illetve a puffos ruhákat nem neked találták ki. Kerüld el a melegítőfelsőket és a szvettereket, viselj inkább kardigánt. A rakott szoknyák, a ráncos nadrágok és a lengő szoknyák viselete sem ajánlott. A felsőid nyaka legyen V-be kivágott.

Az egyenes szárú nadrágok előnyösek számodra. Ha mégis egy skinny modell mellett döntenél válassz olyat, mely „összetartja” derekadat és csípődet. Kerüld el az olyan anyagokat, melyek teljesen rád tapadnak, mint a bársony vagy a selyem.

Egy pár magassarkú cipő nemcsak vékonyabbnak mutathat, de még az önbizalmadat is növelheti.
 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást