5 öltözködési tipp a felesleg elrejtésére

5 öltözködési tipp a felesleg elrejtésére

Címlap / Stílus / Divat / 5 öltözködési tipp a felesleg elrejtésére

Könnyen mutathatunk 5-7 kilóval kevesebbnek, ha betartjuk a következő öltözködési szabályokat.

A jó szabás

A legnagyobb tévhit az, hogy a bő ruha karcsúbbnak mutat. Ha csak lóg rólunk a bő ruha, nőietlenné, alaktalanná válik testünk.
Ehelyett viseljünk jól szabott, de nem szoros ruhát. Egy jó szabó lehet a legjobb barátod, mert így akár egy 10.000 forintos ruha is nézhet ki 100.000 forintosnak.
A jó szabás még a sötét színeknél is fontosabb, hisz kilókat farag le rólad.

A megfelelő alsónemű

A jól illeszkedő alsóruházattól vékonyabbnak fogsz kinézni. Próbálj ki egy alakformáló harisnyanadrágot, body-t vagy melltartós majót és a kételyeid elszállnak.
Ezek a melltartók például eltüntetik a háton kidudorodó zsírpárnákat. A srácoknak is készültek ilyen kompressziós felsők. (Csak győződj meg róla, hogy nem sérti semmilyen belső szervedet)

Deréköv

Ez logikus megoldásnak tünhet, ha nagyobb hassal rendelkezel: kösd át egy széles övvel és rejtsd el a párnákat. Ne legyen túl széles, vagy túl alacsonya téve, pontosan a derekad közepére kösd!  Ezzel rövidebb felső testet, de hosszabb lábakat hozol létre, így magasabbnak és soványabbnak nézel ki.
Ugyanez a logika étvényes az ingeknél is: ahelyett, hogy kiengedve hordanád és kihangsúlyoznád a combjaidat, érjen véget a derekadon, így láttatni engedi a lábaidat.

Kiegészítők

Ha nem vagy elégedett az alsó feleddel, ne hordj vastag karkötőket, hogy felhívd a figyelmet a karod alsó felére. Ehelyett viselj merész nyakláncot vagy fülbevalót és tereld felfelé a figyelmet.

A megfelelő kabát

Hordj minél egyszerűbb, egyszínűbb zakót, vagy kabátot. Nagyszerű módja a has és csípő álcázásának.
Ne gombold be mert úgy jobban hosszítod alakodat a függőleges vonalakkal. A kabát eltakarja a problémás testrészeidet, és szép karcsú sziluettet ad.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást