Így befolyásolja az öltözködésed a lelkiállapotodat

Így befolyásolja az öltözködésed a lelkiállapotodat

Címlap / Stílus / Divat / Így befolyásolja az öltözködésed a lelkiállapotodat

Minden nap számít

Reggel, mikor a reggeli kávéddal a túlélésért harcoltok, nem biztos, hogy az első utad a gardróbba vezet. Sőt, lehet, hogy addig kerülöd, ameddig csak lehet, mert semmi kedved megint azzal bíbelődni, hogy mit vegyél fel.

Hidd el, nem arról akarunk meggyőzni, hogy a reggeli rohanásban, esetleg egy gyerkőccel az oldaladon, még ahhoz is legyen energiád, hogy fél órát állj a szekrény előtt a tökéletes összeállítás érdekében.

DE! Nagyon fontos lenne, hogy szánj magadra elegendő időt. Akár este készítsd össze a másnapi ruháidat, így reggel már csak annyi dolgod lesz, hogy felkapd magadra. Máris nagyobb kedvvel indulsz el otthonról.

istockphoto

Hello önbizalom!

Ismerős az a rész az Ördög Pradát visel c.

filmből, mikor Anne Hathaway New York utcáin magabiztosan szökdécsel, miután esélyt adott a divatnak? Ha nem is minden részletében, de te is átélheted ezt az érzést. Egy jól összeállított, önazonos szettben képes vagy ragyogni.

Nem kell az éppen aktuális trendeket követned, egyszerűen csak legyél önmagad! Tükrözze az öltözködésed azt, aki valóban vagy. Nagyon szeretek játszani a stílusommal és az éppen aktuális kedvem szerint felöltözni.

Érdekes, hogy mindig akkor ér a legtöbb dicséret, mikor egyedi vagyok és nem próbálok beolvadni a legújabb trendekbe. Ahogy már korábban említettem, szerintem nem a ruha határoz meg egy embert, de képes önbizalommal feltölteni, ami pedig hatással lesz életed minden területére.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást