6 olcsó és romantikus program

6 olcsó és romantikus program

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 6 olcsó és romantikus program

A lapos pénztárca nem jelenti azt, hogy lőttek a romantikának! Tippjeink segítségével a pénzügyi helyzetedtől függetlenül meghitt és izgalmas programokat szervezhetsz a pároddal.

Vacsorakészítés

Kényeztessétek egymást többfogásos vacsorával, amelyet együtt készítettetek el! Válassz olyan receptet, hogy igazságosan el tudjátok osztani a munkafolyamatokat.

Nincs szükség méregdrága összetevőkre, hiszen akár egy túrós csusza is sikerülhet fejedelmien. Tálaláskor ne feledkezzetek meg a gyertyafényről!

Filmnézés

Egy egész napos lustálkodással egybekötött filmmaraton könnyen messze röpít a munkahelyi gondoktól.

A program összeállításánál figyelj, hogy olyan alkotások szerepeljenek benne, melyeket mindketten szerettek!

A többrészes mozik kiváló választásnak bizonyulnak ilyen esetben. Ételnek bőven megteszi a pizza, hiszen a hangsúly az együtt töltött időn van!

Csillagbámulás

Nagyon olcsó, nagyon romantikus, és csupán felhőmentes időjárás kell hozzá. Még szebb látványban lehet részetek, ha a nagyvárosi fényszennyezéstől távol eső helyre mentek.

Egy-két pléd elég, hogy garantálja a kényelmet! Hullócsillag észlelésekor pedig akár kívánni is lehet.

Piknik

Egy park vagy tisztás, egy kis kaja, plusz ti ketten. Naplementekor, hegyvidéken vagy vízparton még tökéletesebb élmény lehet.

Rajtad áll, hogy szendvicseket, esetleg többfogásos menüt viszel, de kánikulában tartsd szem előtt: nem célszerű tejes, tojásos vagy gombás harapnivalót választanod!

Masszázs

A kozmetikák és a wellness-központok mindenféle csodás szolgáltatást kínálnak, ám gyakran elképesztő árakon.

Egy kellemes masszázsolaj beszerzésével azonban jócskán spórolhatsz a kikapcsolódáson, ráadásul szakavatott kezek helyett akár jobban is eshet a kényeztetés a párodtól.

Fektessetek nagy hangsúlyt a vállak és a hát területére, mert a mindennapi stressz gyakran görcsössé teszi ezeket a testrészeket!

Társasjáték

Bizonyára megtartottál egy-két társasjátékot a régi időkből, vagy percek alatt tudsz keríteni néhányat a családi vagy baráti körből. Teljesen mindegy, hogy ész- vagy ügyességi játék mellett teszed le a voksod, a lényeg, hogy okozzon önfeledt pillanatokat!

Ha anyagilag éppen nem álltok a helyzet magaslatán, előfordulhat, hogy mások élménybeszámolóinak hallatán irigykedsz egy kicsit. Az előbbiekből azonban láthatod: nem feltétlenül kell tengerparti nyaralás vagy lazacfilés és kaviáros vacsora a felhőtlen szórakozáshoz. Az alacsony költségvetésű programok külön előnye, hogy akár önfeledt tininek is érezheted magad közben!

VIDEO Közvetlen járat Budapestről: ezekkel a látnivalókkal csábít Tirana

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!