Életmód / Ezotéria

Ez okozza a legnagyobb gondot a párkeresésben – csillagjegyed alapján

Ez okozza a legnagyobb gondot a párkeresésben – csillagjegyed alapján

Kos

Azért vagy elégedetlen, mert egy olyan életre bólintasz rá, amiben nem vagy boldog. Teszed, amit a párod elvár tőled, miközben tudod, hogy nem erre vágysz. Ne engedj a társadalmi elvárásoknak, hanem éld azt az életet, amit te magad szeretnél.

Bika

Boldogtalanságod oka az, hogy hagyod, hogy olyan dolgok hátráltassanak, amiket nem tudsz befolyásolni. Változtass a szemléleteden és lásd meg a jót is a párodban, ne csak a rossz tulajdonságait. Ha a pozitív dolgokra összpontosítasz, elégedettebb leszel a kapcsolattal.

Ikrek

Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz annak, amit a párod gondol rólad és az emiatti őrlődésben elfeledkezel a saját szükségleteidről. Ne csak arra törekedj, hogy a társad kedvére próbálsz megváltozni, mert ez egy ördögi kör, inkább a saját boldogságodra összpontosíts.

Rák

Hajlamos vagy magadra venni párod minden gondját-baját, miközben a saját problémáiddal nem foglalkozol. Nemes gesztus másoknak segíteni, de ideje lenne elkezdened a saját életeddel is törődni. Ha a saját lelked nincs rendben, nem lesz boldog a párkapcsolat.

Oroszlán

Nem tudod elengedni a múltat, túl sokat gondolsz az exeidre és képtelen vagy elfogadni, hogy az életüket tovább élik nélküled. Nem szabad abba kapaszkodnod, ami már nem a tiéd, hanem a jelenre kell koncentrálnod és abban megtalálni a boldogságot.

Szűz

Nem engeded szabadjára az érzelmeidet, nem beszélsz a problémáidról. Ha nem tartanád magadban a gondokat, hanem nyíltan beszélnél róluk a pároddal, fellélegezhetnél. El kell fogadnod, hogy nem kell mindig erősnek lenned, természetes, hogy mindenkinek vannak problémái.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást