A Nyilas személyiségjegyei – 5 meghökkentő, de igaz tulajdonság

A Nyilas személyiségjegyei – 5 meghökkentő, de igaz tulajdonság

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Nyilas személyiségjegyei – 5 meghökkentő, de igaz tulajdonság

A Nyilasok talán arról a leghíresebbek, hogy előszeretettel utaznak és fontos számukra a szabadság, azonban ez az összetett jegy még sok más érdekes tulajdonságot rejt. Eleme a tűz, így tele van lelkesedéssel, ambícióval és vakmerőséggel, melyek következtében mindenkitől függetlenül és önbizalommal telve éli sajátos életét. Uralkodó bolygója a Jupiter, melynek a Nyilas az optimizmusát, fergeteges humorát és szerencséjét köszönheti. Saját szabályai szerint él, és ha úgy érzi, változásra van szüksége, nem fél átköltözni akár egy másik kontinensre.

Nézzük, mi az az öt meglepő tulajdonság, amit kevesen tudnak a Nyilasról.

1. Tele van ellentmondásokkal

Annak ellenére, hogy nem a legfelkapottabb csillagjegy, a Nyilas messze az egyik legösszetettebb. Nincs sok más olyan jegye a zodiákusnak, melyben egyszerre vannak meg olyan tulajdonságok, amelyek általában kizárják egymást. A Nyilas bonyolult személyiség, motivációját szinte csak ő maga érti.

Hogy mire gondolunk? Például annak ellenére, hogy a legfejlettebb humorral rendelkezik, a Nyilas egyben a legfilozofikusabb csillagjegy is. 

2. Figyeli és kritizálja önmagát

A Nyilas sosem az átlaghoz méri magát, hanem saját, felettébb szigorú mércéjéhez. Folyamatos önmegfigyelést tart és ebből az introsepktív állapotból semmi nem képes kizökkenteni.

Szinte túl sok időt is tölt azzal, hogy saját cselekedeteit vizsgálja és analizálja, hiszen ez legtöbbször önostorozásba csap át.

A Nyilas számára az a legfőbb cél, hogy folyamatosan fejlődjön és vallja, hogy az élte értelme nem más, minthogy emberként egyre jobb és jobb legyen.

3. Fogékony mások érzéseire

Intelligens, kulturált és megfontolt emberként a Nyilas jegy szülöttei remekül olvassák környezetük szándékait és kívánságait. Jó megfigyelők és kifejezetten szemlélődő életet folytató emberek lévén könnyen ráéreznek mások motivációjára.

Intuitívak, ugyanakkor tapintatosak, így nem csoda, ha mindenkit képesek könnyekig megnevettetni.

Kijelenthetjük, hogy a Nyilas a legviccesebb csillagjegy, hiszen eszes, de mégsem bántó humorának senki sem képes ellenállni.

Bármilyen szituációban képes meglátni a derűt, így bárhol is jár, mindenhol könnyen lel barátokra, hiszen képes mosolyt csalni mindenki arcára. Legyen akármilyen közönsége, ő megtalálja hozzá az utat a humorán keresztül.

4. Türelmes a szerelemben

A Nyilas is ugyanúgy vágyik arra, hogy szerethessen és szeressék, mint bárki más, csak neki egy kicsit tovább tart, míg megtalálja az igazit. Ez nem azt jelenti, hogy kevés kérője akad, sőt: nagyon is népszerű az ellenkező nemnél, csak nem kötelezi el magát egykönnyen. Addig nem adja be a derekát, amíg nem biztos abban, hogy az illető megéri a próbálkozást. Csakis akkor vág bele egy komoly párkapcsolatba, ha 100 százalékig biztos benne, hogy a másik méltó rá.

Ha csalódik, fájdalmát magába zárja, nem arról híres, hogy feltárcsázza a barátait és mindenkinek elsírja bánatát. Inkább magukban dolgozzák fel a traumát, amihez távolságra és időre van szükségük, mások vigasztalására nem. 

5. Kompromisszumra képtelen hedonista

Talán a legfüggetlenebb csillagjegy, hiszen szabadságát senki és semmi érdekében nem hajlandó feladni. Még a párkapcsolatok és egyéb kötöttségek sem elég fontosak számára ahhoz, hogy ebből bármennyit is engedjen, hiszen nem köt kompromisszumot és kész. Ennek tudatában arra törekszenek, hogy maguk találják meg a boldogságot. Igazi hedonisták, az élet minden örömét meg akarják tapasztalni, legyen az utazás, kaland, új emberek megismerése, vagy tanulás.

A Nyilas mindenre készen áll, ami spontán és nem rutinszerű. 

Kép: sonyachny/depositphotos.com

1 hozzászólás

  • Molnarova Tamara
    2020.10.20., 23:42

    Nagyon sok minden illik ram, nekem tetszik

    Válasz

Írj egy hozzászólást