Nyerő téli színkombinációk barna kabátra

Nyerő téli színkombinációk barna kabátra

Címlap / Stílus / Divat / Nyerő téli színkombinációk barna kabátra

Tudjuk jól, hogy télen a havas, latyakos időben érdemes a kevésbé érzékeny színeket használni az öltözködésünkben, ezért a sötétbarna télikabátra gyakran esik a választásunk. A sötétbarna szín jellemzője, hogy a kiegészítő szín mindig mást és mást hoz ki belőle. Lássuk, hogy mivel és hogyan lehet és érdemes kombinálni!

Barna-rózsaszín

A sötétbarna szín gyakori a télikabátoknál, ráadásul könnyen és gyönyörűen kombinálható. Ha szeretnénk egy finom hangulatot csempészni a megjelenésünkbe, akkor párosítsuk halvány rózsaszínnel. Kihozzák egymás melegségét, és igazán üde, egyben finoman nőies összehatást érhetünk el vele!
Kabát: Mango, 11 995 Ft.
Nadrág: Esprit, 14 600 Ft.
Ing: H&M, 5 990 Ft.
Cipő: Reserved
Sál: Accessorize, 4 000 Ft.

Barna-világoskék

A barna és a kék kombináció esetén érdemes a szokásosnál is nagyobb figyelmet fordítani a színárnyalatokra. A mélyebb csokibarnával például a világoskék az, ami gyönyörűen mutat: kiemelik egymás színét, a barna így érdekesebb lesz, a halványkék pedig nem hideg, inkább csak finoman nőies benyomást kelt.
Dzseki: H&M, 9 990 Ft.
Farmer: Esprit, 17 500 Ft.
Csizma: Reserved
Karperec: Esprit, 4 400 Ft.
Pulóver: Mango, 7 995 Ft.

Barna-barna

A barnát természetesen a barnák bármelyik árnyalatával a legegyszerűbb kombinálni. Legyen az egy világosabb vagy akár sötétebb barna sál, kesztyű vagy sapka, egészen biztosan illeni fognak egymáshoz a darabok akkor is, ha mindegyik más árnyalatú. Az összhatást javítja ez, de a figyelmet nem kelti fel, így ezt viselve könnyen beolvadunk.
Blézer: Reserved
Nadrág: Esprit, 17 500 Ft.
Top: Mango, 1 495 Ft.
Táska: Accessorize, 13 250 Ft.
Sál: Esprit, 5 850 Ft.

Barna-zöld

A barna és a zöld kombinációjára nem lehet könnyen igennel vagy nemmel szavazni. Sok függ az árnyalatoktól, a színek mélységétől és a színek dominanciájától. Túl erőteljes színekben nem kifejezetten érdemes választani belőlük, és fontos, hogy lehetőleg ne legyen mindkét darabunk sötét, mivel ezzel túl komor benyomást keltünk.
Kabát: Reserved
Nadrág: Pull&Bear, 5 995 Ft.
Cipő: Reserved
Karperec: Esprit, 3 500 Ft.
Blúz: Mango, 3 295 Ft.

Barna-fekete

Alapszabály, hogy a fekete színnel bármit lehet kombinálni, de ezzel azért érdemes óvatosan bánjunk, ha a barna színről van szó. Ha sötétbarna a kabátunk, akkor jobb, ha kerüljük a fekete színnel való kombinációt, mivel könnyen komor, összefolyó hatást keltenek együtt. Világosabb kabátok mellé azonban elegáns, visszafogott választás lehet!
Kabát: Mango, 23 995 Ft.
Nadrág: Mango, 11 995 Ft.
Blúz: Esprit, 11 700 Ft.
Sál: Reserved

Barna-sötétkék

A barna és a sötétkék kombinációjára nagyjából ugyanaz igaz, mint a feketére. Világosbarna kabáttal kombinálva a sötétkék kiegészítő diszkrét, visszafogott eleganciát kölcsönözhet, de ha két sötét színt teszünk egymás mellé, akkor sokkal inkább komor hatást kelt. Válasszuk mindegyikből a középszínt, vagy a sötéteket kombináljuk egy kis drappal vagy szürkével, és máris tökéletes olaszos benyomást kelthetünk.
Dzseki (bőr): Esprit, 72 900 Ft.
Nadrág: H&M, 3 490 Ft.
Póló: Mango, 1 995 Ft.
Sál: Bijou Brigitte, 1 750 Ft.
Csizma: F&F, 7 900 Ft.

Aduász barna

A barna szín szinte mindig jó választás, különösen akkor, ha egy olyan domináns ruhadarabról van szó, mint például a télikabát. Nem kell félnünk attól sem, hogy megunjuk, és attól sem, hogy nem lehet majd könnyedén variálni, feldobni, vagy akár épp visszafogottabbá tenni. Vagyis kabátszínnek a barna igazi aduásznak számít, csak hozzuk ki belőle a benne rejlő lehetőségeket!
Kabát: Mango, 23 995 Ft.
Csizma: Deichmann, 9 990 Ft.
Szoknya: Reserved
Táska: Esprit, 17 580 Ft.
Blúz: Esprit, 14 600 Ft.
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást