Orgazmus pillanatok alatt? Igen! – Nyerj prémium hanghullámos csiklóizgatót

Orgazmus pillanatok alatt? Igen! – Nyerj prémium hanghullámos csiklóizgatót

Címlap / Szerelem / Szex / Orgazmus pillanatok alatt? Igen! – Nyerj prémium hanghullámos csiklóizgatót

Mindazok, akik egy picit is figyelemmel követik a szexuális segédeszközök fejlődését, bizonyára hallottak már a női örömszerzők új generációjáról, a léghullámos csiklóizgatókról. Ezek az eszközök alapjaiban forgatták fel megannyi nő orgazmusról alkotott elképzeléseit. Hogy miért? (x)

Míg a korábbi vibrátorok és izgatók közötti válogatáskor alapos mérlegelésre volt szükség, hiszen minden nőnek más és más a csúcsig vezető út, addig a léghullámos izgatók valamennyi hölgy számára tökéletes és gyors megoldást jelentenek, ráadásul teljesen újfajta, intenzív gyönyöröket élhetnek át segítségükkel. 

A léghullámos technológia még 10 éves sincs, de már valamennyi nagy szexjáték-gyártó megalkotta a saját verzióját. A prémium kényeztetőket gyártó LELO hanghullámos csiklóizgatókként dobta piacra luxus örömszerzőit, és a LELO Sona széria már sokezer nőnek okozott felejthetetlen élményeket. Ezeknek a szexjátékoknak az elve, hogy vákuum-hatást kihasználva a készülék által generált léghullámok és szívóimpulzusok olyan intenzitással bombázzák a csiklót, hogy az akár másodpercek alatt orgazmust eredményezzenek. Ráadásul egymás után sokszor!

Akinek van csiklója, aligha tud ellenállni egy ilyen kényeztetésnek, így nem csoda, hogy mára az egyik, ha nem a legnépszerűbb női kényeztetővé lépett elő ez a kategória. A LELO Sona csiklóizgatók ráadásul nem csak az altestet, hanem minden érzékszervedet is kényeztetik. Gyönyörű, elegáns dizájnjával már a csomagolásában is elvarázsol, a bőrbarát selymes szilikon miatt kézbe venni is fantasztikus élmény, de a java persze még csak ezután következik.

Jelenleg négy verzióban érhetőek el a LELO Sona hanghullámos csiklóizgatók, és most a Vágyaim.hu jóvoltából egy LELO Sona 2-t meg is nyerhetsz!

Itt jelentkezhetsz a nyereményjátékra!

És hogy mit tud pontosan egy ilyen prémium női örömszerző? Többek között:

  • Egyedülálló hanghullám technológia – még az orgazmusnehézségekkel küzdőket is pillanatok alatt a csúcsra juttathatja.
  • Újratölthető akkumulátor – akár 200 orgazmus egyetlen feltöltéssel
  • Változatos programok – 12 lüktető mód, 12 intenzitási szinten
  • 100% vízállóság – víz alatt is használható, egyszerűen tisztítható
  • Szilikon borítás – bársonyos tapintás, bőrbarát kivitelezés
  • Anatómiai forma – tökéletes illeszkedés, könnyű kezelhetőség
  • Golden A’ Design Award – szemet gyönyörködtető tervezés, ajándéknak is tökéletes

Ugye Te is örülnél egy ilyen luxus kényeztetőnek a karácsonyfa alatt? Akkor játssz a Bien.hu játékában, és a tiéd lehet egy LELO Sona 2 a Vágyaim szexshop felajánlásának köszönhetően! 

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!