Top 3 nyári trend minden testalkatra

Top 3 nyári trend minden testalkatra

Címlap / Stílus / Divat / Top 3 nyári trend minden testalkatra

Szeretnél rövidnadrágot és virágmintát viselni, de nem tudod, hogyan kombináld?

Tippjeink segítenek megtalálni a számodra ideális választást.

Rövidnadrág

Annak ellenére, hogy a forrónaci és fiús rövidnadrágok divatosak, nem állnak jól mindenkinek. De azt se feledjük, hogy mindenki számára létezik egy stílus, ami jól áll neki! Egy inggel és egy blézerrel megfűszerezve ideális viselet a nyári napokon.

– Ha körte alakú testalkattal rendelkezel válassz redőzött, teltebb szárú nadrágot.
– Az alacsonyabb személyek próbáljanak ki egy minél rövidebb nadrágot, hogy lábaik hosszabbnak tűnjenek.
– A magasak, illetve a hosszú derekúak számára a hosszabb rövidnadrágok ajánlottak, hiszen ezek hossza ellensúlyozza a testalkatot.
– Teltebb idomúak számára a jól takaró rövidnadrágok ideálisak, melyek legalább a comb alsó részéig érnek.

Virágminták

A virágminták plusz nőiességet adnak megjelenésednek, ráadásul ez a minta minden alakhoz illik, magasságtól és testsúlytól függetlenül. Amit tenned kell csupán annyi, hogy válassz olyan virágmintát, mely illik a tested vonalához. Például, ha alacsony vagy válassz apró, finom virágmintákat a hatalmasak helyett, és fordítva. Fontos, hogy jól álljon neked. Egy ilyen minta az öltözéked középpontját képezi, ezért irányítsd arra a pontra, amelyre a legbüszkébb vagy!

– A körte alakúak számára ajánlott a test felső részére helyezni egy ilyen mintát, hogy ellensúlyozza a csípőt és a figyelmet az arc felé irányítsa.
– Fordított háromszöghöz hasonló testalkatúak a test alsó részét hangsúlyozzák ki virágmintával, hogy harmóniát teremtsenek szélesebb vállaik és vékony csípőjük között.
– A téglalap alakúak próbálják meg kihangsúlyozni csípőjüket vagy vállaikat egy letisztult formájú darabbal.
– A homokóra alkatúaknak ideális választás a virágmintás ruha, melynek felső és alsó részén található a minta, illetve egy öv, amely kihangsúlyozza a derekat.

Katonai stílus

A katonai stílus darabjaival feldobhatod a hétköznapokat.

– Fordított háromszöghöz hasonló testalkatúak jobb ha elkerülik a katonai dzsekiket vagy a váll környékén túlzottan díszített darabokat, mert ezek még jobban kiszélesítik a felsőtested. Inkább válassz olyan darabokat, melyeken zsebek találhatóak a csípő környékén vagy válassz katonai stílusú, zsebes nadrágokat.
– Ha körte alakú testalkattal rendelkezel válassz katonai dzsekit, melynek válla díszített, így ellensúlyozod csípődet.
– A téglalap és homokóra alakúak számára az olyan dzsekik ideálisak, melyek kihangsúlyozzák a derekat. Mellé jó választás lehet egy nagy-zsebes nadrág.

 

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!