Nőnapi kényeztetés a Balaton partján

Nőnapi kényeztetés a Balaton partján

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Nőnapi kényeztetés a Balaton partján

Március elején, a tavasz hajnalán nem csak az első napsugaraknak örülhetünk, hanem ekkor ünnepeljük a Nemzetközi Nőnapot is. A Hotel Wellamarin****Superior kiváló helyszínt biztosít a hölgyek ünneplésére a Balaton szívében. Jöjjön el és ünnepelje a Nőnapot négycsillagos környezetben a Balaton déli partján, ahol március első hétvégéje a nőiesség jegyében fog telni.

Kevesen tudják, hogy eredetileg teljesen mást jelentett ez az ünnep, mint napjainkban. 1909-ben ünnepelték először a nőnapot az Egyesült Államokban emléket állítva ezzel az 1857-es New Yorkban sztrájkoló munkásnők előtt, akik az egyenlő munkabérért és a munkaidő csökkentésért tüntettek.

Magyarországon 1914 óta ünnepeljük a nőket. A nők jogai és a nemzetközi béke napját 1977-ben tette hivatalos ünneppé az ENSZ-közgyűlése.

A Nőnap napjainkban már teljesen mást jelent. Ezen a napon a férfiak virággal és egyéb apróságokkal lepik meg a róluk gondoskodó nőket és ezzel köszönik meg az egész éves gondoskodásukat, odaadásukat.

Valamennyi civilizált nép tisztelte a nőt. (Jean Jacques Rousseau)

Hotelünkben március 7-én szombaton mi is a nőket ünnepeljük. Számos programmal készülünk a hölgyeknek, hogy igazán megszépülve és feltöltődve térhessenek vissza
hétköznapi életükbe. 

V. Kulcsár Ildikó, a Nők Lapja munkatársa „Egy korty derű” című előadásával látogat el hozzánk és ennek keretében mesél együttélésről, házasságról, egyedüllétről és a mosoly hatalmáról.

Sminktanácsadással kedveskedünk azon női vendégeinknek, akik esetleg bizonytalanok a mindennapi sminkelés terén. Előzetes bejelentkezés alapján hölgy vendégeink kis csoportokban készíthetik el kozmetikusunk útmutatásai alapján a hozzájuk leginkább illő sminket.

Szauna szeánszaink teljes méregtelenítést nyújtanak szauna kedvelő vendégeink számára. A szauna szeánszok során alkalmazott gyógynövényes felöntés, intenzíven tisztítja a légutakat; a természetes anyagokkal történő bőrápolás egészséges táplálékot nyújt a bőrnek; a feszesítő bőrradírozás pedig segíti bőrünk megújulását.

Igazi meglepetés egy igazi Gentlemantól

Szakítson idén a hagyományokkal és Nőnap alkalmából a múlandó virág vagy csokoládé helyett lepje meg a szeretett nőt egy kényeztető hétvégével a Balaton szívében! Ajándékozzon maradandó élményt, és a siker garantált!

Női többes, élmény egymás közt

Mindig rohannia kell? Nincs ideje a barátnőire? Akkor itt az ideje egy kis lazításnak. Jöjjön és töltsön el egy csajos hétvégét barátnőivel Nőnap alkalmából a Balaton déli partján. A feltöltődés garantált!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást