Stílus / Divat

5 dolog, ami a nők szerint vadító, de a pasik ki nem állhatják

Nő piros rúzzsal

Műkörmök

Az ápolt kéz fontos, és sok férfinak tetszenek a hosszú vagy lakkozott körmök, de az óriási, természetellenesen hosszú karmokat, főleg, ha úgy néznek ki, mintha csillámba mártották volna, már kevés férfi találja vonzónak. Ha úgy érzed, ez illik legjobban a személyiségedhez, akkor persze ezzel sincs gond, de szélesebb körökben valószínűleg nagyobb tetszést aratsz egy természetes hatású, diszkrét porcelánkörömmel, vagy, ha elég erősek és egészségesek, akkor a saját körmeiddel. A lényeg az ápoltságon, nem a méreteken van!

Póthaj

A vagány, rövid haj is lehet igazán nőies, de a pasik többsége bolondul a hosszú, fényes, egészséges fürtökért. Akinek nincs ideje megnöveszteni, vagy a saját haja nem elég sűrű, az ma már kérheti a fodrásztól, hogy póthajjal egészítse ki a saját frizuráját, ez azonban a pasik körében legalább annyira megosztó, mint a nőknél. Van, akit csak az összhatás érdekel, és vonzónak találja a hosszú frizurát póthajjal is, sok pasi viszont kicsit irtózik attól, hogy valamilyen mesterséges anyagot, vagy egy másik ember haját simogatja, amikor hozzáér a párjához.

Olvastad már?  A modern párkapcsolat lépcsőfokai, amit a mai fiatalok meg is tapasztalnak

Full smink

A diszkrét sminket a legtöbb férfi vonzónak találja, de ami a vörös szőnyegen vagy a magazinok címlapján jól mutat, az a való életben kicsit túl sok lehet. A legtöbb férfit megrémiszti, ha valaki olyan sminket visel, mintha címlapfotózásra készülne, úgy érzik, el akarod rejteni, milyen is vagy valójában, a rúzstól meg félnek, hogy beleragadnak.

Valójában a titok az, hogy az összhatás természetes legyen. Ha magabiztosan, határozottan viseled, akkor ez egy erősebb smink esetében is lehetséges, de ha te magad is félsz kicsit az eredménytől, inkább a természetes szépségedet hangsúlyozd.

Mindent a kirakatba

Egy szexi miniszoknya vagy egy ízléses dekoltázs izgató lehet, de aki mindent kipakol, az legfeljebb egy tinédzser fantáziáját indítja be, egy felnőtt férfi figyelmét aligha köti le hosszú távon. Senki ne gondoljon olyan keveset a férfiakról, és főleg saját magáról, hogy kizárólag egy mindent megmutató ruhával tud bennük érdeklődést ébreszteni! Egy csinos ruha persze segít, de ha valaki mindent azonnal megmutat, az hamar unalmassá válik – valójában az okos, jó humorú nők, akikkel még érdekes beszélgetéseket is lehet folytatni, sokkal vonzóbban egy felnőtt férfi szemében.

Olvastad már?  Mi van a pornó után? 10 pornósztár, aki visszavonulása óta példás életet él

Tömény illatfelhő

Egy finom parfümmel bárki az orránál fogva vezetheti az ellenkező nemet, de a fullasztó, tömény illatfelhőt nem csak a kollégáid fogják utálni, valószínűleg a kiszemelted sem lesz oda érte. Vigyázz, mert a parfüm becsapós lehet! Mivel te egész nap viseled, lehet, hogy az orrod már megszokta, és te nem érzed, de ez nem jelenti azt, hogy más sem, ezért nem feltétlenül kell még egy adagot magadra fújnod.

Nézd meg, mi van a kedvenc illatod üvegcséjére írva: ha eau de toilette, akkor ez egy hígított illat, és naponta kétszer-háromszor is használhatod, de ha eau de parfum, akkor az valódi, tömény parfüm, amiből egy nap egyszer elég lesz magadra löttyintened, különben az ellenkező hatást érheted el, mint amit szerettél volna.