Divat / Stílus

5 dolog, ami a nők szerint vadító, de a férfiak ki nem állhatják

5 dolog, ami a nők szerint vadító, de a férfiak ki nem állhatják

Műkörmök

Az ápolt kéz fontos, és sok férfinak tetszenek a hosszú vagy lakkozott körmök, de az óriási, természetellenesen hosszú karmokat, főleg, ha úgy néznek ki, mintha csillámba mártották volna, már kevés férfi találja vonzónak.

Ha úgy érzed, ez illik legjobban a személyiségedhez, akkor persze ezzel sincs gond, de szélesebb körökben valószínűleg nagyobb tetszést aratsz egy természetes hatású, diszkrét porcelánkörömmel, vagy, ha elég erősek és egészségesek, akkor a saját körmeiddel. A lényeg az ápoltságon, nem a méreteken van!

Zöld műköröm
istockphoto

Póthaj

A vagány, rövid haj is lehet igazán nőies, de a pasik többsége bolondul a hosszú, fényes, egészséges fürtökért. Akinek nincs ideje megnöveszteni, vagy a saját haja nem elég sűrű, az ma már kérheti a fodrásztól, hogy póthajjal egészítse ki a saját frizuráját, ez azonban a pasik körében legalább annyira megosztó, mint a nőknél.

Van, akit csak az összhatás érdekel, és vonzónak találja a hosszú frizurát póthajjal is, sok pasi viszont kicsit irtózik attól, hogy valamilyen mesterséges anyagot, vagy egy másik ember haját simogatja, amikor hozzáér a párjához.

Póthaj
istockphoto

Full smink

A diszkrét sminket a legtöbb férfi vonzónak találja, de ami a vörös szőnyegen vagy a magazinok címlapján jól mutat, az a való életben kicsit túl sok lehet. A legtöbb férfit megrémiszti, ha valaki olyan sminket visel, mintha címlapfotózásra készülne, úgy érzik, el akarod rejteni, milyen is vagy valójában, a rúzstól meg félnek, hogy beleragadnak.

Valójában a titok az, hogy az összhatás természetes legyen. Ha magabiztosan, határozottan viseled, akkor ez egy erősebb smink esetében is lehetséges, de ha te magad is félsz kicsit az eredménytől, inkább a természetes szépségedet hangsúlyozd.

Erős smink
istockphoto

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást