Az 5 leggyakoribb dolog, amiről a pasik füllentenek – És 5, amiről a nők

Az 5 leggyakoribb dolog, amiről a pasik füllentenek – És 5, amiről a nők

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Az 5 leggyakoribb dolog, amiről a pasik füllentenek – És 5, amiről a nők

Először következzenek a férfiak, ők ezekről füllentenek a leggyakrabban:

1. A magasságom? 180 centi vagyok!

Egy kutatás szerint a férfiak gyakran füllentenek a valódi magasságukat illetően, ez a tendencia pedig leginkább a társkeresőkön jellemző. A felmérés szerint a megkérdezettek 55%-a hazudta már magát magasabbnak, mert tapasztalataik szerint ezzel sokkal jobban fel tudják kelteni a nők érdeklődését.

Ez egyébként nagyon gyakran valóban így van, ugyanis a férfiak úgy tapasztalták, hogy ha átlagmagasság alatt vannak, vagy akár ezen a határon, már kevésbé sikeresek a netes ismerkedés során.

2. Én sosem szoktam sírni, nem vagyok érzékeny típus

Még egy párkapcsolatban is gyakori, hogy a férfiak nem mondanak igazat a saját érzelmi világukat illetően. A legtöbben nem szeretnek gyengébbnek és sebezhetőnek tűnni, ezért hajlamosak nem csak a párjuk, de a baráti körük előtt is eljátszani, hogy ők érzelmileg nagyon erősek.

Egy szakítás után sem kezdenek el szomorkodni a haverok előtt, inkább úgy tesznek, mintha nem is érdekelné őket, mi történt. Pedig a valóságban igenis megviseli őket a különválás! De az sem ritka, hogy egy férfi azért hazudik az érzéseit illetően, mert szeretne például a párjával elkerülni egy konfliktust, így inkább meg sem nyílik előtte.

3. Nekem sosincs gondom a szexszel

A szex kényes téma, hiszen ki akarná beismerni, hogy alacsonyabb a libidója, vagy időnként tapasztalt már problémákat az ágyban? A férfiak biztos nem! Noha számos oka lehet annak, hogy miért nem sikerül minden esetben ráhangolódni az együttlétre, vagy mi okoz erekciós gondokat, ezt mindenki eltitkolja, és inkább úgy tesznek, mintha a probléma nem is létezne. Ha pedig szóba jön, egyszerűbb valamilyen füllentéssel elintézni a magyarázatot.

4. Nem szoktam másról fantáziálni

Egy párkapcsolatban elég nagy vitát szítana, ha valamelyik partner beismerné, hogy egyébként szívesen fantáziál másokról, akár szex közben. Nem csoda, hogy a legtöbben inkább eltitkolják, és kegyes hazugsággal letagadják! Ugyanez igaz egyébként arra is, ha egy csinos nő sétál el mellettetek az utcán, vagy egy új kolléganő csatlakozik a céghez. Még ha tényleg nagyon vonzónak is találják, a párjuk előtt ezt határozottan letagadják – a béke kedvéért, és mert amúgy sem jutna eszükbe félrelépni.

Gyakori füllentések a férfiaknál a párkapcsolatban
skynesher/istockphoto.com

5. Én még sosem léptem félre

Meglepő, de egy brit kutatás szerint a férfiak 44%-a hazudik a múltbeli kapcsolatait illetően, méghozzá félrelépés témában. Sokan nem szívesen ismerik be az aktuális párjuk előtt, hogy korábban megcsalták a partnerüket, mert attól félnek, hogy ezzel megrengetik a bizalmat, és tönkreteszik a friss kapcsolatot.

Amikor pedig már hónapok óta egy párt alkotnak, megint nem látják értelmét, hogy felhozzák a témát. Ez valóban nehéz téma, hiszen itt merül fel a kérdés: fontos az őszinteség, na de mennyire kell 100%-ig őszintének lenni egy friss kapcsolatban?

És most következzen a TOP5 hazugság, amit a nők mondanak:

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást