Női intim divat – Női trükkök és a férfiak véleménye róla

Női intim divat – Női trükkök és a férfiak véleménye róla

Címlap / Szerelem / Szex / Női intim divat – Női trükkök és a férfiak véleménye róla

Fazonigazítás

Ez egy olyan módszer, amit a férfiak többsége kedvel. Ahogyan a nők sem szeretnek kutatni egy hatalmas bozótban a pénisz után, úgy a férfiak sem szeretik, ha expedícióval lehet csak elérni az intim részeket.

Hogy milyen legyen a fazon? Az már teljesen rád van bízva, de tudd, hogy a fanszőrzetnek is van szerepe, így ha teljesen megszabadulsz tőle, akkor ezt nem tudja véghezvinni.

Cicoma

A nyakat lehet ékesíteni lánccal, az ujjat gyűrűvel, a nemi szervet percinggel. Hogy ez mennyire fáj, és a másik nem mennyire kedveli, az már más kérdés, mindenesetre megvan rá a lehetőség.

Lehet karika alakú, amit akár a kis- akár a nagyajkakba is tehetnek, de kerülhet a clitorisba is. És persze lehet egy egyszerű pont is, az említett helyek bármelyikén. Természetesen az extrém megoldások kedvelői akár kombinálhatnak is.

Illatok és ízek

Az alapvető higiénia természetesen elengedhetetlen, de vajon ez elég ahhoz, hogy az illatod és az ízed is jó legyen? A válasz: igen.

A férfiak többsége szereti a nők természetes nedveinek ízét és illatát, de persze, ha te nem vagy vele elégedett, akkor lehetőséged van változtatni.

Erre valók az illatosított gésa-golyók, vagy a külföldön már divatos ízesítő golyócskák, amiket csak fel kell helyezni, és máris átformálják az aromákat.

Szűzhártya

Régen elvárás volt, hogy egy lány szűzen menjen férjhez. Az idők folyamán ez az igény elhalványult, és sok helyen el is tűnt. Vannak viszont olyanok, akik legalább a feelinget szeretnék visszakapni az esküvőre.

Nekik nyújt segítséget a szűzhártya-plasztika, mellyel újra „kislányos” érzésekkel közlekedhetnek, amíg el nem veszítik. Újra.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást