Harisnyaszezon indul! 12 különleges harisnya, lelőhellyel

Harisnyaszezon indul! 12 különleges harisnya, lelőhellyel

Címlap / Stílus / Divat / Harisnyaszezon indul! 12 különleges harisnya, lelőhellyel


Egy megfelelő harisnyával nem csak a szettedet dobhatod fel, hanem magabiztosabbnak is érezheted magad, ezért nem mindig a sima fekete a jó választás (hiába, hogy ápol és eltakar, egy idő után unalmas lehet). Íme 12 darab, amivel egy-egy alkalmat még emlékezetesebbé tehetsz!

Randira

Ha igazán dögösnek szeretnéd érezni magad, akkor a testszínű harisnyán kívül válassz egy izgalmas neccharisnyát, vagy olyat, aminek a hátulja egy csíkkal díszített. Utóbbi odavonzza a tekintetet a lábaidra és optikailag hosszabbnak is láttatja őket.. A combfix is kényelmes lehet ilyenkor, különösen ha vastagabb, hosszabb szoknyával kombinálod. Ha nem szeretnél túlságosan kihívó hatást kelteni, akkor érdemes elegánsabb ruhadarabokkal, például ceruzaszoknyával vagy egyszerűbb szabású ruhával kombinálnod őket.

1. H&M, 2. Calzedonia, 3. Calzedonia (háttér: lucianapappdesign/pixabay.com)

Munkába

A munkahelyre érdemes egyszerűbb darabokat választani, de ez még nem zárja ki, hogy ne legyen mintás! A pöttyös harisnyák például kifejezetten aranyosak, ráadásul ha hasonló mintával párosítod őket, feldobhatod a szettedet! Természetesen egy megbízható testszínű darab sem hiányozhat a repertoárból. A combfix is szuper, különösen akkor, ha idegesít, hogy a harisnya szorít vagy levándorol a combodon.

1. Tezenis, 2. Calzedonia, 3. ASOS (háttér: lucianapappdesign/pixabay.com)

Rendezvényre

Ha valamilyen elegánsabb rendezvényre mész, ne félj a csillogástól! Elképesztően gyönyörű harisnyákat találsz, amik jól mutatnak az örök kedvenc kis fekete ruhával és extrábbá varázsolják a szettedet! Vannak, amiket apró csillámos szálakkal díszítettek, mások pedig strassz-szerű kövekkel játszanak a fényben.

1. H&M, 2. Calzedonia, 3. ASOS (háttér: lucianapappdesign/pixabay.com)

Ha izgalmasabbá tennéd a szettedet

Ebben az esetben érdemes a mintás darabok között keresgélni, amik téged is felvidítanak a szürke időben. A csillagok, feliratok, vagy éppen Mickey-egér feje is képes mosolyt csalni az arcodra!

1. H&M, 2. Tezenis, 3. Tezenis (háttér: lucianapappdesign/pixabay.com)

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást