Női bakancsok és bokacsizmák a hideg szezonra

Női bakancsok és bokacsizmák a hideg szezonra

Címlap / Stílus / Divat / Női bakancsok és bokacsizmák a hideg szezonra

Szempontok és kritériumok

A tökéletes női bakancs vásárlásakor először célszerű meghatározni, hogy milyen stílust választ (és ne aggódjon, választhat több típust is. Cowboy csizmát vagy hagyományos női bokacsizmára vágyik?

Lehet, hogy magas lovaglócsizmát keres, de szélesebb lábszára van. Szarvasbőr? Bőr? Vagy más anyag a kedvence? Ha nem tudja, hol kezdje néhány paraméter leszűkítése segít a keresés összpontosításában. A divatszakértők szerint a női bakancsból a hölgyek azt veszik meg, ami először megtetszik és felpróbálva szintén kényelmes. Idén slágertermék lehet a Schutz vagy a Zara brand modelljei.

Női bakancs és bokacsizma trendek

Minden évben egy pár női bokacsizma előkelő helyet foglal el a legjobb őszi trendek között. Ez sok szempontból adott, de ami nem, az az, hogy milyen női bokacsizmák divatosak. Az alacsony és praktikus egymásra rakott bőrsarokkal teli, könnyen fel- és lecsúsztatható, női bokacsizmák a hegyvidék, illetve a kihívást jelentő talaj taposására készültek, a luxus Chanel tweedtől a Burberry márkáig igen széles a választék.

Ideális esetben a női bokacsizma kényelmes és stílusos. Cassandra Sethi, a Next Level Wardrobe stylistja szerint a sokoldalúság kulcsfontosságú. Annak érdekében, hogy „többet kapjon a pénzéért”, azt mondja, keressünk alkalmazkodó „stílusokat, amelyeket nadrágokhoz, farmerekhez, szoknyákhoz és ruhákhoz viselhetünk. Ezt szem előtt tartva, gyakran ajánl Chelsea női bokacsizmát vagy strapabíró női bakancsokat. Ha igazán elmélyedne az online boltok nyújtotta sokszínű termékkínálatban, abban az esetben nézzen körül alaposan a hazai webáruházakban, érdemes elolvasni a termékleírásokat és főleg a vásárlói visszajelzéseket.

Tippek az őszi női bakancsok vásárlásához

Fontolja meg a tervezett tevékenységet

Amikor őszi női bokacsizma vásárlásán gondolkodik, döntse el, milyen terepen / terepeken fogja viselni. Például, ha esetleg esős időben a szabadba indul, a vízálló felsőrészek az ideálisak. Ha repülős utazásra csomagol, a könnyű lábbelik minimálisra csökkentik a terhelést. Azonban mindig hordhat másik párat az úticél felé vezető úton, ha aggódik amiatt, hogy túllépi a feladott poggyászok súlyhatárát, vagy beteheti a női bokacsizmát a kézipoggyászba.

A stílus is számít. A női bakancsok kiválóan alkalmasak légi utazáshoz, városnézéshez, sétához és vásárláshoz.

Legyen a kényelem elsődleges

Ez a prioritás különösen akkor fontos, ha hosszú sétát tervez ősszel és télen.

A valódi bőrből készült női bokacsizmák rövid időn belül idomulnak a lábunk formájához, a vastag gumitalp pedig minden kihívással megbirkózik.

Válasszon semleges árnyalatot

A fekete bőrrel sohasem hibázhatunk – ezt a divatszakértők szintén megerősítik. Egyéb semleges női bokacsizma színek közé tartozik a fehér, a sötétkék, a szürke és az olíva.

Hogyan tisztítsam a női bakancsomat?

A női bokacsizma vagy bakancs megfelelő tisztításának módja az anyagtól függ. A bőr és a velúr felsőrész tiszta, száraz ruhával letörölhető, és bőrtisztítóval finoman polírozható. (Először végezzen folttesztet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a fényezés nem színezi el az anyagot.) A szintetikus felsőrészek (például vegán bőr) általában könnyen törölhetők nedves ruhával.

Merev sörtéjű kefével távolíthatja el a beszáradt sarat és a törmeléket a gumitalpakról. Ezután törölje le őket nedves ronggyal. Ha attól tart, hogy véletlenül megsérül a női bokacsizma, olvassa el a márka ápolási utasításait, ezt a műveletet elvégezheti a női bakancson is.

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!