10 jel, hogy le sem tagadhatod, hogy Skorpió vagy

10 jel, hogy le sem tagadhatod, hogy Skorpió vagy

Címlap / Életmód / Ezotéria / 10 jel, hogy le sem tagadhatod, hogy Skorpió vagy

Ha október 23 és november 21 között születtél, bizonyára vegyes – de minden esetben élénk – reakciót vált ki, ha közlöd valakivel, hogy Skorpió vagy. Egyesek csak megemelik a szemöldöküket, míg mások idegesen felnevetnek, de akad olyan is, aki önkéntelenül is grimaszt vág.

A Skorpió a legmegosztóbb csillagjegy, hírneve megelőzi. Még azok is tudják, hogy nem érdemes packázni egy Skorpióval, akik amúgy nem hisznek az asztrológiában. Uralkodó bolygója a háború istenéről elnevezett Mars, ugyanakkor szexuálisan és víz-jegy mivolta miatt érzelmileg is felfokozott személyiség, ami egy elég izgalmas kombinációt alkot. Ha az alábbi tíz pont igaz rád, le sem tagadhatod, hogy Skorpió vagy. 

Nem kérsz segítséget

Szeretsz a saját magad ura lenni és azt vallod, hogy ha az ember valamit jól akar csinálni, akkor magának kell elvégeznie. A segítségkérés számodra a gyengeség jele, ezért mindig önálló és önellátó vagy. 

Édes a bosszú

Aki felbőszít egy Skorpiót, az a poklot szabadítja magára. Kifejezetten bosszúálló típus vagy, semmilyen sérelmet nem hagysz megtorlás nélkül. A végletekig küzdesz az igazadért és talán olykor túlzásba is viszed. 

Сергей Гладкий/pexels.com

Brutális őszinteség

Ha valami felidegesít egy Skorpiót, az az a helyzet, amikor valaki kikéri a véleményét, majd megsértődik rá, amiért ő őszintén elmondta. Nem törődsz azzal, hogy megbántod a másikat, te nem köntörfalazol. 

Szeretni bolondulásig

Egyik legnagyobb félelmed az, hogy levesd a páncélod és valaki közel engedj magadhoz, ezért ha szeretsz valakit, azt teljes beleadással teszed. Párod igazán szerencsés, mert ha szerelembe esel, nem titkolod, hogy ő a mindened. Féltékeny és birtokló típus vagy, de jól leplezed. 

Bizalmatlan vagy

A Skorpió igazán csak saját magában bízik és minden esetben az ösztöneire hallgat, amik szinte soha nem is hagyják cserben. Ha valaki a bizalmadba akar férkőzni, nagyon meg kell dolgoznia érte. Megérzed mások rejtett szándékát és kiszimatolod a hazugságot, így téged nagyon nehéz átverni.

Hirtelen kedélyhullámzásaid vannak

Az egyik percben még teljesen nyugodt vagy, a következő pillanatban pedig kitörsz, mint egy vulkán. Ismerős? Bizonyos ideig képes vagy magadban tartani az érzéseidet, de ha betelt a pohár, semmi nem áll útjába pusztító indulataidnak. 

Idegesít a kíváncsiskodás

Ha úgy érzed, valaki túl sokat kérdezősködik, bele akarja ütni az orrát a dolgodba, vagy – ne adj isten – utasítgatni merészel, nem fogod vissza magad. Talán ezzel lehet téged a legjobban felidegesíteni.

Egyszerre vagy extrovertált és magadnak való

Ha létezik tökéletes kombinációja a társasági emberek és az introvertált személyiségnek, akkor a Skorpió biztosan az. Olykor intenzív vagy és barátságos, míg máskor inkább csendes és visszahúzódó. Mivel az érzelmeid vezérelnek, mindig a hangulatodtól függ, hogyan viselkedsz társaságban. 

Dóra Kabáth/unsplash.com

Védelmező típus vagy

Hűséges vagy azokhoz, akik sokat jelentenek neked és nem érdekel, mások mit szólnak, te mindig kiállsz mellettük, amikor kell. Ha valaki a családoddal vagy a barátaiddal kezd, te harciasan kelsz a védelmükre. 

Mindened a szex

Erőfeszítés nélkül vagy észbontóan szexi, a férfiak megőrülnek érted. Nem csoda, hiszen a zodiákus legszenvedélyesebb és legszexuálisabb jegyével van dolguk. Az a kevés személy, aki eljut addig, hogy ágyba bújjon veled, egy életre emlékezni fog az élményre, hiszen lenyűgöző lepedőakrobata vagy. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást