Végre, nem foltosak az ablakaim! Az egyetlen titok, amit az ablaktisztításról tudni kell

Végre, nem foltosak az ablakaim! Az egyetlen titok, amit az ablaktisztításról tudni kell

Címlap / Otthon / Háztartás / Végre, nem foltosak az ablakaim! Az egyetlen titok, amit az ablaktisztításról tudni kell

A klasszikus ablaktisztítási módszert mindenki ismeri, de ami ránézésre olyan könnyűnek tűnik, nem feltétlenül a leghatékonyabb megoldás. (x)

Maga az ablak mosásának folyamata általában úgy néz ki, hogy fogjuk az ablaktisztító folyadékot, fújunk belőle egy keveset az üvegre, majd egy erre kinevezett ronggyal vagy papírtörlővel áttörölgetjük. A gond, hogy ezekkel az eszközökkel általában nem tudsz tökéletes eredményt elérni. A papírtörlő garantáltan apró szöszöket hagy az üvegen, de ugyanez igaz a nem megfelelő anyagú rongyra is. Ráadásul az is gondot jelent, ha az ablaktörlés előtt nem oldod fel a makacsabb szennyeződéseket, hiszen így hiába használsz sok tisztítószert, a port csak szétkened rajta. Emiatt viszont napokon belül ismét koszosnak tűnik az ablak, és kezdheted elölről a takarítást.

Szerencsére nem kell beletörődnöd ebbe a helyzetbe, hiszen létezik tökéletes megoldás az összes felsorolt problémára. Ez pedig nem más, mint a Kärcher WV2 Premium Black Edition különleges ablaktisztítója, amit a gép 10. évfordulójának alkalmából készítettek el.

Könnyed súlya és ergonomikus kialakítása miatt nem csak lényegesen kevesebb erőfeszítésbe kerül az ablakmosás (ez sokat számít, hiszen az folyamatos súrolás gyakran okoz ínhüvelygyulladást), de ragyogóan tisztává és csíkmentessé válik tőle az ablak. A készülék akkumulátorral működik, így nem csak a lakásban, de akár az autódon is használhatod. A korábbi WV2 típushoz képest pedig 40%-kal hosszabb akkumulátor-idővel működik.

Könnyebb, mint az 1×1

Használata pedig kifejezetten egyszerű! Miután feltöltötted a gép aksiját, a hozzá kapható mikroszálas törlőkendővel és tisztító folyadékkal rögtön bele is vetheted magad a munkába. Fújj belőle egy keveset az ablakra, hogy feloldd felületéről a szennyeződéseket, töröld át a mikroszálas kendővel, majd jöhet a gép, amit ezután csak végig kell húznod az üvegen. Azon túl, hogy már egyetlen húzással tökéletesen tiszta lesz az ablak, az egyébként lecsöppenő koszos vízzel sem kell foglalkoznod, hiszen a WV gép ezt összegyűjti egy kis tartályban, amit a végén pillanatokon belül kiöblíthetsz.

A készüléket akár 35 percig is használhatod megállás nélkül, függőleges, és enyhén döntött irányba is. Nem csak ablaküvegen hatékony, hiszen tükrökön, csempéken, sőt még a zuhanykabinon is tökéletesen működik. A Kärcher készüléke a legjobb választás, ha erőfeszítések nélkül, gyorsan szeretnéd letisztítani az ablakokat, és foltmentes végeredményre vágysz. 

Plusz egy jó tanács, ha igazán eredményes hatást szeretnél elérni: figyelj oda arra, hogy amikor belekezdesz az ablaktisztításba, inkább kicsit hűvösebb, felhős idő legyen kint. A napsugárzás hatására ugyanis az ablakra fújt tisztítószer nagyon gyorsan megszárad. Így hiába próbálod mikroszálas törlővel feloldani rajta a szennyeződéseket, foltos marad tőle az üveg.

KÄRCHER TÉLI AKCIÓ!

Legyen minden újra WOW az otthonodban! 24 háztartási Kärcher gép elképesztő téli akciós áron!

A részletes árlistáért és az akcióban részt vevő partnerek megtekintéséhez kattints ide:

https://www.kaercher.com/hu/teli-akcio-2020.html

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!