10 nélkülözhetetlen kiegészítő

10 nélkülözhetetlen kiegészítő

Címlap / Stílus / Divat / 10 nélkülözhetetlen kiegészítő

Egy öltözéket a legegyszerűbb kiegészítőkkel feldobni. Az alábbiakban bemutatunk 10 időtlen kiegészítőt.

Balerina cipő

Sok alkalomra hordhatod, kényelmesek és stílusosak. Válassz feketét vagy ezüstös, bronz színűt, hogy feldobd az öltözéked.
A fémes színek hosszabítják a lábakat, míg a kerek orrú cípő csinosítja a lábfejet.

Magas sarkú cipő

Minden nőnek szüksége van egy pár magassarkú cipőre, hisz ez csinosítja és hosszítja a lábakat.
A fekete a legkihasználhatóbb szín, felveheted alkalmi ruhához, esti partihoz, munkahelyre, ügyintézéshez…

Egy jól strukturált táska

A klasszikus karon viselhető táskák előkelő hatást adnak viselőjének.
Nagyszerű hétköznapokra, munkanapokra. Válassz egy kontrasztos, vagy metál színű táskát.

Estélyi táska

Alapvető darab az estélyi viseletéhez. Ne hordd a karod alatt, főleg ha ez vaskosabb, mert odavonzza a tekinteteket, inkább lazán fogd a kezedben. Figyelj, hogy a táska anyagában mindig találjon az estélyi cipővel.

Hosszú sál

Egy túlméretezett sálat számos módon hordhatsz: megkötheted, körbetekerheted, megcsavarhatod, csomózhatod vagy fejedre tekerheted.
Viseld a nyak köré tekerve, beterítve a vállakat és hasat, így hosszítja az alakod és elrejti a pocakot. Válassz egy feltűnő színt, ami kiemeli az arcodat.

Kalap

Legyen az svájci sapka, puha vagy kemény kalap, már nemcsak különleges alkalmakra hordhatod, és nemcsak azért, hogy a fejedet melegítse. Egy hozzád illő kalap üzenetet küld rólad, megmutatja egyéniségedet.
Kiválasztásakor vedd figyelembe az arcod formáját, testalkatodat és az alkalmat, amire hordod. A széles archoz inkább illik a svájci sapka, a kerek archoz pedig a karimás kalapok illenek.

Öv

Az övek a legdivatosabb kiegészítők. Az elmúlt években újra divatba jöttek a derékfűző szerű övek.
Jó ha beszerzel legalább egy vékony, közepes és széles övet. Kardigánok, tunikák, hosszab felsőrészek viseletekor húzd össze ezeket egy övvel.

Napszemüveg

Manapság egy elegáns napszemüveg ugyanolyan fontos, mint egy pár cipő vagy egy jó táska.
Akár esik, akár fúj, jó érzés elrejtőzni egy titokzatos nagy napszemüveg mögé. Kiválasztásakor olyan napszemüveg mellett döntsünk, ami kíválóan áll az archoz.

Karperec

Az arany, ezüst vagy inox karkötők rendkívül mutatósak és praktikusak, mert minden ruhához illenek. Szerezz be továbbá egy gyöngykarkötőt is, ezt nemcsak elegáns öltözethez, de fémekkel kombinálva hétköznapra is hordhatod.
Alternatív megoldásként viselj szélesebb férfias karórát.

Koktél gyűrű

Egy nagy koktél gyűrű képes megkoronázni kinézeted. Ügyelned kell viszont arra, hogy egyéb ékszert ne viselj azon a karodon.
A merész színek, nagy kövek egyéniséget adnak ruhádnak.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

  Írj egy hozzászólást

  Top 10 nélkülözhetetlen kiegészítő

  Top 10 nélkülözhetetlen kiegészítő

  Címlap / Stílus / Divat / 10 nélkülözhetetlen kiegészítő

  Minden nő szeretne olyan gardróbot, amelyben sokoldalú kiegészítők, cipők, táskák és ékszerek találhatók, ráadásul mindegyik illik a másikhoz.

  A nők, legyenek divat rajongók vagy sem, imádják a kiegészítőket. Főleg azért kedvelik őket ennyire, mert alaktól függetlenül lehet őket viselni. Egy lenyűgöző cipő, táska vagy nyaklánc mindenkin jól mutat. Ugyanakkor ott a vásárlás öröme is, legyen szó egy pár magassarkú cipőről vagy egy új fülbevalóról, vidámsággal tölt el bennünket a vásárlás.

  Ez az eufórikus érzés a vásárlás pillanatában jelentkezik és újraélheted ahányszor csak kiveszed azt a bizonyos darabot a szekrényből. A vásárlás gyakran mániákussá válhat, függővé tehet bennünket. A sóvárgás tárgya bármi lehet.

  Táskák: kis és nagy méretű táska.
  Cipők: lapos és magassarkúak egyaránt.
  Gyémántok, gyöngyök, láncok. Minden nőnek megvan a saját passziója, ha a kihangsúlyozásról van szó, és természetesen könnyedén beadják a derekukat ezeknek a szenvedélyeknek. A kiegészítők nemcsak „befejezik” az öltözéket, hanem hangsúlyt adnak kinézetednek.
  A kiegészítők váltakoznak: lapos cipőtől magassarkúig, lógós fülbevalótól a bedugósig, az „óriástáskáktól” a a klasszikusig. Ezen kiegészítőktől teljesen megváltozhat a rajtad lévő ruhák összhatása.

  A következtetés tehát az, hogy „nemcsak ruhán él egy nő”. A kiegészítőkkel könnyedén hozzáadhatod önmagadat, személyiségedet, stílusodat a ruháidhoz. Íme 10 dolog, ami nélkül nem élhet egy nő: 

  1. Tűsarkú. Attól függetlenül, hogy hegyes, kerek vagy kockás orruk van, a magassarkú cipő napközben elegáns, este pedig szexy. Legyen belőle mindig egy fekete pár is.

  2. Balerina cipő. A balerina cipők kényelmesebbek és bármikor felveheted őket. Hasznosak, ha sokat kell gyalogolnod.

  3. Drágakövek. Gyűrűk, fülbevalók, nyakláncok, karkötők: nem számít milyen formában jönnek, ezek a szikrázó kövek mindig csillognak – még akkor is, ha farmert és pólót viselsz.

  4. Gyöngyök. Klasszikus, nőies tartozékok. Apró fülbevalóként, egyszerű vagy többszörös nyakékként is ragyognak és eleganciát kölcsönöznek ruháidnak.

  5. Utcai táska. Egy közepes méretű bőrből készült táska, erős, tartós és ideális a mindennapokra.

  6. Pénztárca típusú kistáska. Elengedhetetlen egy ilyen táska. Vékony, lapos, épp csak a legszükségesebb dolgokat teheted bele, ami egy estélyen kellhet.

  7. Öv. Ez a kellék egy bő ruhát is feldobhat egy pillanat alatt. Jó ötlet néhány derék fűzőt is beszerezni: vékonyat, közepeset és széleset.

  8. Koktél gyűrű. Esti ruházatodnak csillogást adhat egy óriás köves gyűrű. A még jobb hatás érdekében próbálj ki nagy, színes köveket.

  9. Karkötő. Egy vastag arany, ezüst vagy fém karkötő nappal és este is garantált siker.

  10. Fém óra. Egy minőségi, klasszikus, karkötő típusú óra egy életen át kitart, legyen az aranyból vagy rozsdamentes fémből.

  Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

  Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

   Írj egy hozzászólást