Stílus / Divat

40 fölött is lehetsz szexi és trendi – íme a legjobb tippek

40 fölött

Hangsúlyozd, amit érdemes!

Szép az arcod? Formásak a melleid? Íves a derekad? Nőies a csípőd? Bomba lábaid vannak? Nem kell őket rejtegetned csak azért, mert negyvenes vagy! Egyedül azzal legyél tisztában, hogy ne a ruhád kiáltson elismerő feltűnésért, hanem te magad. Magyarán egy élénk rózsaszín miniruha nem biztos, hogy jó döntés, ugyanaz viszont olívazöldben vagy királykékben isteni.

Testhezálló nadrág: igen!

Ha az alakod és a stílusod engedi, bátran bújj leggings-be vagy skinny farmerbe! Előbbinél viszont kortalan alapszabály, hogy a popsit takaró felsőrészt kell választani, utóbbinál pedig kulcskérdés a megfelelő méretezés. Ha ugyanis kisebb nadrágot veszel a kelleténél, még nem létező hurkák is megjelenhetnek a csípődőn vagy a derekadon ahelyett, hogy csinosan tündökölnél.

Nézd meg a hírességeket!

Láttál már olyan tinit, aki órákra belefeledkezett egy-egy magazinba, mert annyira érdekelte, mit viselnek a sztárok? Nos, a vörös szőnyeg királynői velünk együtt öregednek, tehát a negyvenes színésznők kiváló ötletekkel szolgálhatnak akár a mindennapi öltözködésre nézve!

Elég, ha például megpillantasz egy csipkebetétes felsőt valakin egy filmben, s megszületik benned az elhatározás, hogy felpróbálsz egy hasonlót.

Olvastad már?  Melyik ajtón sétálnál be? A lelkedről sokat elárul a döntésed

Igenis számít!

A 40 fölötti nők leggyakoribb hibája, hogy „nekem már úgysem számít” felkiáltással kizárólag kényelmes és praktikus ruhákba hajlandóak bújni, tehát a funkció legyőzi az esztétikumra való törekvést. Ez a hozzáállás hibás, hiszen csak akkor érezheted igazán jól magad, ha tudod: vonzó vagy!

Oldalak: 1 2