Napsütést idéző fehér a tavaszi divatban – Így hordd!

Napsütést idéző fehér a tavaszi divatban – Így hordd!

Címlap / Stílus / Divat / Napsütést idéző fehér a tavaszi divatban – Így hordd!

Ha színes outfitekről beszélünk, nem a fehér az első, ami eszünkbe jut, hiszen egy piros, egy kék, egy sárga vagy valamilyen fémes árnyalat sokkal inkább színessé és élénkké teszi a szetted, mint a fehér. A fehér színnek valójában nem is az a szerepe, hogy önmagában színesítse az outfited, inkább a megfelelő kontrasztért vagy egy-egy erősebb szín lágyításáért felelős. Lássunk néhány inspiráló outfitet fehérrel!

Fehér farmer

Most, hogy kitavaszodott végre, a kék és fekete farmereket néha helyettesíthetik a szuper fehér nadrágok, persze kizárólag csak napsütésben! Jól mutat az elegáns szettekben is, hiszen a fehér minden egyéb színnel együtt szuperül működik, visszafogott, mégis divatos.

Vigyáznod kell azonban benne, mert nem annyira jolly-joker, mint a klasszikus farmerek, hiszen hamar meglátszik rajta a legkisebb folt vagy elszíneződés is, mégis néha megéri erre cserélni a kedvenc farmered!

Tipp: Ha fehér farmert viselsz, akkor felülre szinte bármilyen színt választhatsz, azonban arra figyelj, hogy két fehér egymás mellett csak akkor fog jól mutatni, ha mind a két szín igazán hófehéren virít.

 

Fekete-fehér

A fekete és a fehér mindig nagyon jól mutatnak együtt, hiszen jól kiegészítik egymást, és szuper összhatást adnak.

Maradhatsz szigorúan annál a verziónál, amikor a szetted minden eleme fekete vagy fehér, de ha feldobnád valami extra színnel, akkor valamilyen kiegészítő jöhet hozzá egy harmadik árnyalatban.

A fekete és a fehér kombinációja tehát örök klasszikus, az ilyen összeállításoknál választhatsz egy kisiskolás stílust, amikor felül fehér, alul sötét a szett, egy megfordított összeállítást, ahol például egy izgalmas fehér dzseki a szett legmeghatározóbb darabja, de a fekete-fehér mintás ruhadarabok is nagyon ütősek!

Egy lenge fehér ruha

Nagyon jól ki tudod használni, így ha belefutsz a boltban egy olyan darabba, ami igazán megtetszik, ne habozz, vedd meg azonnal!

Egy egyszerű, lenge fehér tavaszi ruha ugyanis a legegyszerűbb választás akkor, amikor már elég meleg van, nyáron is jól bírod benne a hőséget, tavasszal pedig egy farmerdzsekivel vagy egy bőrkabáttal csajos és egyben sportos is lehetsz.

A legjobb, ha valamilyen természetes anyagot választasz, ami nem gyűrődik túlságosan, így biztosan egy örök darab lesz a szekrényedben!

Kék és fehér

Ahogy a legszebb tengerész egyenruhákon is látszik, a kék és a fehér nagyon szuperül működnek együtt egy szetten belül. Bármilyen árnyalatú kéket is párosítasz a fehérrel, nagyon jól fog kinézni, hiszen megvan az erős kontraszt, az összhatás pedig friss és üde lesz.

Amikor igazán nincs kedved variálni, akkor érdemes a jól bevált sémáknál maradni, egy fehér felső és egy farmer vagy egy fehér zakó tökéletes választás bármikor a mindennapokban.

 

A tökéletes fehér ing

Fehér ingből sosem elég, ugyanis számtalan fazon, anyag és stílus létezik, lehetetlen belőle egyet vagy akár kettőt is kiválasztani. Mindenképp jó, ha van legalább egy elegáns darab a szekrényedben, amit megbeszélésekre, munkába vagy különleges alkalmakra viselhetsz.

Érdemes emellett beszerezni egy lazább fazont a mindennapokra, illetve ha szeretsz ingben lenni, akkor akár többféle stílusú és mintájú ing is szóba jöhet.

Egy fehér ing amellett, hogy szinte mindenhez passzol, azért is szuper, mert ezer arca van, teljesen begombolva, betűrve, az ujjakat felhajtva, szoknyával, szűk farmerrel vagy zakóval egészen más hatást kelt, azaz egy ing áráért olyan mintha legalább ötöt vennél, megéri igaz?

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást