Biztosan beválik: a 6 legszuperebb térnövelő trükk garzonlakásra

Biztosan beválik: a 6 legszuperebb térnövelő trükk garzonlakásra

Címlap / Otthon / Dekor / Biztosan beválik: a 6 legszuperebb térnövelő trükk garzonlakásra

Csak fehér és törtfehér!

Bármennyire divatos is most sötét pasztellszínekkel ékesíteni a falakat (ami tényleg nagyon jól is ki tud nézni), a kis lakásban sajnos le kell mondanod erről az opcióról.

40 négyzetméter alatt (de még inkább kicsivel felette is) csakis a fehér vagy a világos bézs jöhet szóba. Különben már a saját falaid össze fogják nyomni a lakást, és rendezheted be bárhogy, soha nem fog nagyobbnak tűnni.

Az is jó taktika, ha a falhoz hasonló színeket használsz a bútoroknál is. Így nemcsak rendezett hatást keltesz majd, de optikailag tágítod is a teret.

 

Ne nagyon pakolj a helyiségek közepére!

Ha a fal mellé helyezed a bútorokat, azzal azt az érzetet erősíted, hogy szellős, tágas térben élsz. Ha telezsúfolod a szoba közepét asztallal, íróasztallal vagy növényekkel, akkor egyrészt kerülgetned kell a kis térben még ezeket is, másrészt megtöröd az egész összhatást, és még zsúfoltabb érzetet keltesz vele.

 

Használd ki okosan a tárolókapacitást!

Ahová tudsz, olyan bútort helyezz, amely funkciója mellett még extra tárolási helyet is biztosít, mert egy ilyen kis lakásban az, ha el tudod pakolni a dolgaidat, aranyat ér. Minél kevésbé kacatos egy kis helyiség, annál tágasabbnak tűnik, ráadásul nem kell összezsúfolnod a cuccaidat olyan helyen, ahol látszik is.

 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást