Életmód / Ezotéria

Nagy őszi szerelmi horoszkóp – Ez vár rád a szerelemben csillagjegyed szerint

Beköszönt az új évszak, ami egy kissé hűvösebb, csendesebb. Nem kell azonban aggódni, ez az új lehetőségek kezdete is. Tudni szeretnéd, vajon mi vár rád a szerelmi életedben idén ősszel? Máris eláruljuk!

Kos

Az ősz számtalan lehetőséget tartogat a számodra, végre megvalósíthatod azokat a terveidet, amikre már régóta vágysz. A szerelmi életedben választás elé állíthat a sors, valószínűleg egy nagyobb döntést kell meghoznod.

El kell döntened végre, mit szeretnél. Szabadulj meg azoktól a dolgoktól, amelyek csak visszahúznak vagy visszatartanak, és változtass az eddigi életeden.

Úgy tűnik, ez az időszak most kevésbé lesz alkalmas arra, hogy új ismeretségeket köss és barátokra lelj, ezért próbálj meg több időt szentelni azoknak, akik igazán fontosak számodra.

Bika

Szerencsére az ősz nem tartogat negatív dolgokat a szerelmi és a családi életedben, ám az eddigi harmónia mégis felborulhat, ha nem ügyelsz a szeretteidre eléggé.

Légy óvatos, tölts velük minél több időt, mutasd meg ragaszkodásodat irányukban, és ha szükséges, legyél képes kompromisszumokat kötni.

Nagyobb döntéseket ne most hozz meg, ha el akartok költözni vagy már az eljegyzésen töritek a fejeteket a pároddal, a csillagok szerint most érdemes egy picit elhalasztani ezt.

Ha szingli vagy, nézz egy kicsit jobban körbe, lehet, hogy pont van a közeledben egy olyan régi ismerős, aki megismertet az igazival!

Ikrek

Ha párkapcsolatban élsz és az év első felében munka vagy egyéb elfoglaltságok miatt nem volt elég időtok egymásra a pároddal, akkor jó hírünk van, ősszel végre lehetőségetek lesz arra, hogy többet legyetek együtt. Problémáitok és veszekedéseitek is ritkábbak lesznek, végre újra egymásra találhattok.

Amennyiben szingli vagy, akkor az új évszak új lehetőségeket hoz az életedbe. Számtalan új ismeretségre tehetsz szert, akik között barátokra, sőt akár szerelemre is lelhetsz.

Lehet, hogy már épp kezded elveszíteni a reményt, hogy megtaláld a nagy Őt, de még egy kicsit tarts ki, lehet, hogy a következő hónapokban ez is megtörténik.

Rák

Amennyiben Rák a csillagjegyed, akkor az ősz egyfajta békességet hozhat az életedben. Végre elsimulhatnak a korábbi viták, problémák, és képes leszel a megbocsátásra is.

Nosztalgikus hangulatba kerülhetsz, ki tudja, lehet, hogy úgy érzed majd, újabb esélyt kell adnod egy volt szerelmednek.

Ősszel tele leszel energiával és reményekkel. Légy nyitott, ne stresszelj annyit és gondolkodj pozitívan.

Ha még nem találtad meg az igazit, lehet, hogy egy kicsit várnod kell még rá, de úgy tűnik, már nem sokáig!

Oroszlán

Egy viszonylag mozgalmas tavasz és nyár után, amikor számtalan projektbe belevágtál, itt az ideje megpihenni.

Ebben az évszakban nem várnak rád nagy döntések, de érdemes résen lenned: ha párkapcsolatban élsz, lehetnek problémáid. Lehet, hogy csupán egy félreértés az egész, akár nagy vita is kerekedhet belőle.

A harmónia megtartása érdekében beszélgess sokat a pároddal és közösen biztosan mindent meg tudtok majd oldani.

A szinglik ősszel leginkább barátokra találnak majd, de ki tudja, lehet, hogy az egyik ilyen új ismeretségből jövőre szerelem válik!

Szűz

Ha Szűz a csillagjegyed, az új évszak beköszönte kedvezően hat a szerelmi életedre.

Amennyiben párkapcsolatban élsz, a szerelmetek megerősödik, stabil lábakat kaphat.

Lehet, hogy közösen belevágtok a családalapításba, eljegyzitek egymást vagy új lakásba költöztök. Mozgalmas időszak lesz és egy biztos: a szerencse is melléd áll majd.

Szingliként is remek lehetőségeket tartogathat számodra az ősz, légy bármilyen idős, ha elég nyitott vagy, most találkozhatsz valakivel, aki pozitív változást hozhat az életedbe.

Olvastad már?  5 dolog, amit minden gyereknek tudnia kell a szeretetről és a szerelemről

Mérleg

Az elmúlt hónapokban számtalan új kihívással szembesültél. Többnyire sikerült is elérned, amire vágytál, rengeteg új ismeretségre tettél szert.

Ősszel azonban kissé problémás időszak kezdődik a számodra. Az utóbbi időben picit elhanyagoltad a párodat és ennek most fog érződni a hatása.

Gondold át, mit szeretnél és ha tényleg fontos számodra a párod, akkor próbáld helyrehozni a hibát és ezentúl tölts vele több időt.

Ha azonban szingli vagy, egy szerencsés időszak vár rád, minden lehetőség adott ahhoz, hogy végre beleszeress valakibe, aki viszonozni is fogja az érzéseidet.

Skorpió

Ha a Skorpió jegy szülötte vagy, akkor kedvező hónapok várnak rád az ősz beköszöntével.

Ki tudja, talán itt az ideje annak, hogy partnereddel egy szinttel magasabbra emeljétek a kapcsolatotokat? A lehetőségek adottak, a többi már csak rajtatok múlik.

Lehet, hogy sorsdöntő évszak lesz ez számotokra, összeköltözhettek vagy akár a gyermekvállalás mellett is dönthettek. Tele lesztek erővel, energiával és szenvedéllyel.

Ugyanez vonatkozik a szinglikre is: tölts egy kicsit több időt a barátaiddal, járj el bulizni és járj nyitott szemmel, most ugyanis eljöhet az életedbe az igaz szerelem.

Nyilas

Nyilas csillagjegyűként végre megkönnyebbülést hoz az ősz. Az elmúlt hónapokban nehéz próbatételek elé állított az élet, de most kissé fellélegezhetsz.

Sok csalódás után végre rád mosolyoghat a szerencse és olyan emberrel hozhat össze az élet, akire mindig is vágytál.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor végre kevesebb problémával, vitával kell szembenéznetek.

A pénzügyi nehézségek után most végre komolyabban is elkezdhettek tervezgetni, szóba jöhet akár egy közös lakás vagy a gyermekvállalás is.

Bak

Ha a Bak csillagjegy szülötte vagy, nagy szükség lesz a kitartásodra, bölcsességedre és érettségedre ősszel. Most kiderülhet, hogy milyen lábakon áll a párkapcsolatod.

Lehet, hogy eddig csak a rózsaszín ködöt láttad és kiderül, hogy a partnered nem is olyan, amilyennek képzelted, de akár az ellenkezőjére is fény derülhet: túlélitek a nehézségeket és úgy döntötök, innentől kezdve jóban-rosszban együtt maradtok.

Beszélgessetek sokat és ami még ennél is fontosabb: legyetek őszinték egymással.

Ha szingli vagy, ez az időszak jót tehet neked és belevághatsz olyan hobbiba, amiben kedvedet leled. Próbálj ki új dolgokat, ki tudja, lehet, hogy ez hoz közelebb a nagy Ő-höz is.

Vízöntő

Ha Vízöntő vagy és a szingli lányok életét éled, akkor ősszel légy óvatos.

Nagyon hamar belehabarodhatsz egy jóképű idegenbe, de nem árt, ha két lábbal állsz a földön, ugyanis az előnyös külső és a csábító mosoly könnyen becsaphat.

Ha párkapcsolatban élsz, az ősszel tovább erősödhet a szerelmetek. Nem kapkodjátok el, szépen-lassan haladtok előre, de pont ez a jó benne!

Ez az időszak egyébként sem alkalmas óriási, sorsdöntő lépések meghozatalára, ezért most egy kicsit lazítsatok, élvezzétek azt, amitek van.

Halak

Egy igazán romantikus évszak köszönt rád, ha a Halak csillagjegyben láttad meg a napvilágot.

Nem csak a színes falevelekre gondolunk, hanem az érzelmeidre is. Egyébként is szenvedélyes típus vagy, idén ősszel pedig ez fokozottan érvényes.

Ha párkapcsolatban élsz, most lehet, hogy megjön a kedved a családalapításra vagy végre elkezdheted a jövő évi esküvődet tervezgetni.

Szingliként remek lehetőségek várnak rád, új helyekre juthatsz el, ahol akár találkozhatsz olyan emberrel, akire már régóta vágysz.

Horoszkóp oldalak csillagjegyek szerint
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást