Nagy a feneke, és imádják a pasik: 5 kerekded sztár, akinek érdemes lemásolni a stílusát

Nagy a feneke, és imádják a pasik: 5 kerekded sztár, akinek érdemes lemásolni a stílusát

Címlap / Stílus / Divat / Nagy a feneke, és imádják a pasik: 5 kerekded sztár, akinek érdemes lemásolni a stílusát

Az alábbi sztárok nem hogy nem túlsúlyosak, még csak molettnek sem nevezhetőek, és valószínűleg sok nő bármit megadna az alakjukért. Számos divatház azonban fiús alkatú, nagyon vékony lányokon mutatja be a ruháit – amivel nem is lenne baj, hiszen ilyen alkatú lányok is vannak, de közben nem szabad elfelejtenünk, hogy egy kerek csípő is mennyire szexi tud lenni. Az alábbi sztároktól bátran leshetsz el öltözködési tippeket, ha téged is gömbölyödő vonalakkal áldott meg a természet.

Sofia Vergara

A Modern család sztárja a népszerű tévéshowban dögös kolumbiai anyukát alakít, karakteréhez pedig hozzátartozik, hogy mindig merész, néha túlságosan is kirívó ruhákat hord.

A mélyen dekoltált hasvillantó felsőket azért nem minden élethelyzethez javasoljuk, de az tény, hogy Sofia bebizonyította, ha az ember lányának szépek a mellei, gyakorlatilag bármilyen izgalmas dekoltázzsal feldobhat egy egyszerűbb ruhát is, hiszen jól fog neki állni.

Sofiát gyakran látni sellőfazonú ruhákban is vörös szőnyeges eseményeken, ami szintén tökéletes választás annak, akinek homokóra alakja van.

Ha nem áll tőled távol a merész, szexi, kicsit provokatív stílus, bátran less el tippeket Vergarától.

Eva Longoria

Eva Longoria egy sokkal finomabb, visszafogottabb stílust képvisel, noha kerek idomaira ő is egyértelműen büszke.

Ha valamivel elegánsabb, mégis szexis megjelenést szeretnél, nézz szét az ő ruhatárában: a dekoltázs nélküli, de hátul mélyen kivágott ruhák például sokkal sejtelmesebbek, mint a mély dekoltázsok, ám egy blézer vagy egy áttetsző kendő is szolidabbá teheti a megjelenésedet.

Eva egyébként úgy tűnik, szívesebben tereli a figyelmet a csípőjére és a lábaira, így például estélyikből is szívesen választ magasan felsliccelt változatokat.

Ez az ő esetében azért is nagyon előnyös, mert nem túl magas, és egy teljesen zárt estélyi ruha összenyomná, teljesen elveszne benne.

Christina Hendricks

A Mad Man vörös szépsége mindenféle sztereotípiát lerombol arra nézve, hogy csakis a nádszálvékony, törékeny nők érdeklik a férfiakat.

A dögös színésznővel esetében talán még a teltkarcsú jelzőt is megkockáztatnánk, az viszont vitathatatlan, hogy ciciből és csípőből is jutott neki, ezt pedig szívesen meg is mutatja.

Christina titka, hogy egyszerre mindig vagy csak a dekoltázsát, vagy a derekát és csípőjét hangsúlyozza, így a megjelenése mindig visszafogott, mégis lenyűgözően szexis.

Pánt nélküli, egyenes szabású esküvői ruhája telitalálat volt, de mi azt is imádjuk, amikor rövidebb ruhákat választ, és megmutatja hófehér lábait.

Jennifer Lawrence

A lista szereplőjéhez képest Jennifer Lawrence egyenesen soványnak tűnhet, de ne feledjük el, hogy egy nagyon fiatal, mindössze 24 éves színésznőről van szó, tehát egy olyan generáció tagjáról, amelynek sokáig a kóros soványságot állították be példának.

Ilyen szempontból üdítő, hogy Jennifer büszkén vállalja egészséges alkatát, és azt, hogy a karcsúsága mellett is van cicije, és a csípője és kerekded.

Ugyan az utóbbi időkben kicsit fogyott, néhány évvel ezelőtti képein, ahol még hangsúlyosabbak a vonalai, éppen olyan jól néz ki.

Bár legszívesebben a dekoltázsát hangsúlyozza, nagyon szereti az olyan ruhákat is, amelyeken egy öv, vagy más színű berakás van a derekukon, így szépen kiemeli a lapos hasát és a kerek csípőjét is.

Beyoncé

Beyoncét manapság divatos a feminizmus ikonjaként emlegetni, és bár nekünk ezzel kapcsolatban vannak fenntartásaink, az biztos, hogy az énekesnő úttörő volt annak a nézetnek az (újbóli) elfogadtatásában, hogy a kerek csípő igenis szexis, és semmi takargatnivaló nincs rajta.

Ugyanez igaz a kerek popsira is. Hogy véleményének hangot adjon, Beyoncé egyszerű módszert választott: ahelyett, hogy más sztárokhoz hasonlóan takargatni kezdte volna az adományait, büszkén hordott olyan ruhákat, amelyek hangsúlyozták az alakját.

Beyoncé imádja a rafinált szabásmintákat és a rakott ruhákat, amelyekkel oda tereli a figyelmet, ahová csak akarja, stílusát pedig akkor érdemes követned, ha nem áll tőled távol a dívás megjelenés, és szeretsz a figyelem középpontjába kerülni.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást