Életmód / Ezotéria

Nagy Éves Horoszkóp 2013 – Szerelem és Karrier.

Nagy Éves Horoszkóp 2013 – Szerelem és Karrier.

A 2013-as év számos jegy szülötte számára meghatározó lesz, lesznek akik megtalálják a másik felüket, míg mások eljegyzésre, esküvőre, gyermekáldásra számíthatnak, de akadnak olyanok is, akik végre kiteljesedhetnek a karrierjüket illetően. 

Bak

Szerelem: Ez az év hullámvölgyeket tartogathat a Bak jegy szülötteinek, főleg a szinglik számára, hiszen mikor már azt hiszik, hogy sosem találják meg a másik felüket és kezdenek elkeseredni, akkor fog életükbe belépni az igazi szerelem. Míg a kapcsolatban élők néhány konfliktust leszámítva igazán boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatot tudhatnak magukénak. 
 
Karrier: A Bakok a karrierjük terén is számíthatnak fordulatokra, míg egyeseknek kinevezés van a láthatáron, addig mások egy új munkahelyen mutathatják meg szakmai hozzá értésüket.

Vízöntő

Szerelem: A 2013-as év választ adhat néhány megválaszolatlan kérdésre, többek között kiderülhet az, hogy mennyire erős a párkapcsolat, elválik, hogy együtt maradnak-e a jegy szülöttei a párjukkal vagy külön utakon folytatják-e az év hátralévő részét. A szinglik az év első felében élvezni fogják a randikat és a futó kalandokat, de az év második felére már vágynának egy komolyabb kapcsolatra.
 
Karrier: A csillagok munkahelyváltozásról és előrelépésről árulkodnak. De bármelyik is következik be, mindenképpen a Bak jegy szülötte előnyére fog változni.

Halak

Szerelem: A szerelmes Halak kapcsolatában idén végre bekövetkezhet az, amire mindig is vágytak; nagy esély van rá, hogy a kapcsolatuk egy nagy lépést tesz pozitív irányba. Míg az egyedülállók egy új oldalukat ismerhetik meg önmaguknak, ami még egy lépéssel előrébb viszi őket ahhoz, hogy megtalálják álmaik hercegét.
 
Karrier: Ebben az évben a karrier terén szinte minden álmuk valóra válhat a jegy szülötteinek, megkaphatják a hőn áhított pozíciót, amire mindig is vágytak.

Kos

Szerelem: A Kosok számára a 2013-mas év a szerelemről fog szólni, hiszen párkapcsolatuk olyannyira elsöprő lesz, hogy szinte minden háttérbe fog szorulni. A szinglik számára is ugyanez érvényes, év elején találkozhatnak egy olyan személlyel, aki szinte az egész életüket meghatározhatja.
 
Karrier: A Kos jegy szülötteinek a karrierjük terén nehézségekkel kell szembenézniük, ám majd minden meg fog oldódni, csak kellő kitartás szükséges hozzá. 

Bika

Szerelem: A Bikák egy komoly párkapcsolati krízisen lehetnek túl, ám ez csak megerősíti a szerelmüket, így a 2013-as évben már nem kell kapcsolatuk miatt aggódni, hiszen harmonikus és nyugodt lesz. A párkeresők számára sok izgalmat és néhány érdekes randit tartogat az év, melyek között kisebb-nagyobb szerelmek is beköszönthetnek. 
 
Karrier: Ebben az évben a jegy szülöttei megélhetnek néhány mélypontot a karrierjük terén, de nem érdemes feladniuk, hiszen a befektetett munka és energia meghozza majd a gyümölcsét. 

Ikrek

Szerelem: Az Ikrek kapcsolata meglehetősen viharos és szenvedélyes lesz, sor kerülhet szakításra is, ám ha van olyan erős a kapcsolat, akkor túl fogja élni a nehézségeket. Míg a szinglik számára az önfeledt bulizás lesz a főszerepben, nem is vágynak komoly kapcsolatra, de ez a hozzáállás a csillagok szerint meg fog változni.
 
Karrier: Egy kellemetlenkedő főnök, bizonytalanság és némi feszültség is helyet kap az Ikrek életében a karrierjük szempontjából, de szerencsére a jegy szülöttei vannak olyan rátermettek és kitartóak, hogy túljussanak a problémákon és megoldják azokat.

Rák

Szerelem: A Rák jegy szülöttei számára mélypontokat és csúcspontokat egyaránt tartogat az év; sor kerülhet szakításra is, de a jegy szülöttei számára ez mondhatni megváltás lesz, hiszen már nem voltak boldogok abban a kapcsolatban, így esélyt kapnak, hogy találkozzanak azzal a férfival, aki igazán boldoggá teheti őket. Ugyanez érvényes a szingli Rákokra, hiszen ők is megtalálhatják sok várakozás után a másik felüket.
 
Karrier: A jegy szülöttei számára nagy változásokat hozhat az év, végre elismerik munkájukat, amely előre lépéshez vezethet, ezzel megteremthetik a biztonságos anyagi hátteret.

Oroszlán

Szerelem: Az Oroszlánok kapcsolatában nagy változásokat hozhat a 2013-mas év, hiszen egy nagy lépés következhet be; eljegyzés, esküvő vagy gyermekáldás van a láthatáron, így igazán boldogok lehetnek. Míg a szinglik egy olyan emberben találhatják meg azt, amit kerestek, akiről nem is gondolták volna, hogy szóba jöhet, mint pasijelölt.
 
Karrier: A csillagok egy új munkahelyről árulkodnak, amely végre meghozhatja a várt sikert, elismerést és anyagi hátteret. 

Szűz

Szerelem: A szerelmes Szüzek nagy lépésre szánhatják rá magukat, amelyen már rég óta gondolkoznak. A változás nagy boldogságot okozhat, így még kiegyensúlyozottabbak lehetnek. A párkeresők számára sok örömöt hozhat ez az év, és arra is jó esély van is, hogy egy komoly kapcsolatba bonyolódjanak.
 
Karrier: Ebben az évben a karrierjük terén nem sok változásra számíthatnak a Szűz jegy szülöttei, ám ez nem jelenti azt, hogy nem lesznek elégedettek munkájuk által.

Mérleg

Szerelem: A párkapcsolatban élő Mérlegek számára néhány kisebb nézeteltérést leszámítva, nagyon boldogan fog telni az év. Az egyedülálló Mérlegek viszont sok izgalomra és viharos románcokra számíthatnak, de nem marad el a szerelem sem. 
 
Karrier: A Mérlegek számára a 2013-mas év meghatározó lehet, végre megkaphatják álmaik állását, amelyben teljes mértékben kiteljesedhetnek. 

Skorpió

Szerelem: A Skorpiók életében végre eljöhet az az év, amely meghozza számukra a teljes boldogságot; legyen szó eljegyzésről, esküvőről, gyermekvállalásról vagy egy új szerelemről. 
 
Karrier: A jegy szülöttei 2013-ban megmutathatják és bizonyíthatják szakmai tudásukat, tehetségüket, ami nem marad elismerés nélkül, mind a kollégák, mind a felettesek tekintetében, mely végre meghozza az anyagi biztonságot is a Skorpiók számára.

Nyilas

Szerelem: A Nyilasok párkapcsolata válságba kerülhet, ebben az évben elválik, hogy mennyire erős a kapcsolatuk, míg a szinglik számára végre beköszönthet a nagy szerelem, amely minden eddig kapcsolatot elsöpör majd. 
 
Karrier: Sok nehézség és munkakeresés után végre megtalálhatják a jegy szülöttei azt a munkahelyet, ahol kiteljesedhetnek és megtalálhatják a számításukat. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást