Nagy 2020-as éves horoszkóp – Mi vár rád az új évben?

Nagy 2020-as éves horoszkóp – Mi vár rád az új évben?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Nagy 2020-as éves horoszkóp – Mi vár rád az új évben?

Ha az újévi pezsgőt már megittátok, a fogadalmakat megtettétek, és a konfettit is összesöpörted, akkor itt az ideje, hogy belevesd magadat az új esztendőbe! De vajon mi vár rád 2020-ban? Hogyan alakul a karriered, és mit tartogat ez az év a szívügyek terén? Nagy éves horoszkópunk megsúgja a válaszokat!

Kos

Sokan próbálnak majd visszatartani ebben az évben, és nem minden alakul gördülékenyen, de nem szabad hagynod, hogy ez elvegye a lelkesedésedet. Ha kitartasz, nem lesz elérhetetlen cél előtted.

Szerelem: Ez az év a bizalomról fog szólni, ahogyan neked bizalmat kell szavaznod valakinek, úgy el is kell nyerned valaki bizalmát. Érzékeny kérdés, de képes leszel megoldást találni.

Karrier: Szorosabb munkakapcsolatba kerülsz valakivel, és ez mindkettőtök számára gyümölcsöző lehet. Talán ez az év hozza meg számotokra a nagy áttörést.

Bika

Komoly elhatározásokkal kezded az új évet, és ezekhez érdemes tartanod is magadat. Ha hoztál magaddal egy jó szokást, akkor azt vidd tovább ebben az évben is, mert csak a javadra válhat mindez.

Szerelem: Ez az év az újrakezdésről, elengedésről és a szenvedély újbóli felfedezéséről szól majd. Nyisd meg a szívedet a nagy érzelmeknek.

Karrier: Sok kihívást tartogat ez az év szakmai téren, de ez egyúttal lehetőséget is jelent majd a tanulásra. Használj ki minden lehetőséget a fejlődésre.

Ikrek

Ez az év tartogat majd néhány csalódást is, de nem szabad hagynod, hogy ezek határozzák meg, hogyan állsz a dolgokhoz. Őrizd meg a lelkesedésedet, mert ez minden helyzetben előre vihet majd.

Szerelem: Ebben az évben újra feléledhetnek olyan érzelmek, amelyeket már kihűltnek hittél. Ne ijedj meg tőlük, inkább élvezd ki a velük járó örömöket.

Karrier: Ne hagyd, hogy a régi, rossz beidegződések vezessenek. Idén érdemes lesz nyitottnak maradnod, és új megoldásokra törekedned. 

Rák

Ha ez az év beindul, szinte nem is lesz megállás, egyik kihívás a másikat követi majd, és te mindegyikben megállod a helyedet. Bízz meg önmagadban, és ne mondj nemet a lehetőségekre.

Szerelem: Izgalmas lehetőségeket tartogat ez az év, és sok kis kalandot is jelent. Igazán komoly érzelmekre azonban majd az év második felében számíthatsz.

Karrier: Most minden azon múlik, hogy képes vagy-e túllépni a saját határaidat. Ha nem ijeszted meg magadat, bármire képes leszel.

Oroszlán

Sok olyan dolog van, ahol már közel kerültél a sikerhez, és csak egy kis lépés választ el a beteljesüléstől. Ebben az évben ezek a dolgok is tető alá kerülhetnek.

Szerelem: Minél jobban igyekszel megfelelni valakinek, annál nagyobb az esély arra, hogy önmagaddal elégedetlen leszel. Meg kell találnod a saját vágyaidat, hogy beteljesíthesd őket.

Karrier: Legyél óvatos, mert a könnyen jött siker könnyen el is illanhat. Lesz azonban olyan feladat, ami sok munkát igényel, de cserébe az eredménye is tartós lesz.

Szűz

Keményen dolgoztál az elmúlt évben, és ez az esztendő most arról fog szólni, hogy ezeknek a munkáknak az eredményét bezsebeld. Élvezd ki a sikereket, hiszen megérdemled!

Szerelem: Idén végre a magánéletedre is jut időd, és ez kedvezően hat a hangulatodra is. Élvezd ki a bensőséges pillanatokat, és hagyd, hogy a szerelmed virágba boruljon.

Karrier: Nem érdemes olyanok miatt bosszankodni, akik nyilván valóan nem tudják, mit csinálnak. Te foglalkozz a magad dolgaival idén.

Mérleg

Ez az év arról szól, hogy megvalósítsd önmagadat, és visszanyerd az irányítást az életed több területe fölött. Lesznek, akik megpróbálnak megakadályozni ebben, de te minden alkalommal sikeresen visszavered a támadást.

Szerelem: Készen állsz arra, hogy új fejezetet nyiss, de az év első felében inkább még elrendezed a belső dolgaidat. Ez a szakasz is sok forró flörtöt tartogat majd azért.

Karrier: Lehet, hogy néhány dolog másképpen alakul majd, mint tervezted, de végül mindent sikeresen zársz, és több eredményt érsz el, mint amennyit reméltél volna.

Skorpió

Nem kis feladatot vállalsz el ebben az évben, de mivel őszintén hiszel a dologban, abban is biztos vagy, hogy jó döntést hoztál. Az eredmények és a visszajelzések végül téged igazolnak majd.

Szerelem: Elkap a lendület, és ebben az évben szinte minden területen sikert sikerre halmozol majd. A szerelmi életedben is megvalósulnak olyan dolgok, amikről a korábbi években csak álmodni mertél.

Karrier: Ne gondolkodj túl sokat, amikor egy új lehetőség kínálkozik, főleg, ha régóta vártál rá. Csapj le rá addig, amíg lehet!

Nyilas

Miközben az anyagi helyzeted rendeződik, több kisebb tervedet is megvalósítod. Lehet, hogy másoknak ezek csak apró sikerek lesznek, neked viszont bearanyozzák majd az évedet.

Szerelem: Itt az ideje, hogy egy kicsit magasabbra tedd a mércét, mert az idei évben sokan akarnak majd téged maguknak. Merj válogatni a jelentkezők között.

Karrier: Ne csak egy vasat tarts most a tűzbe, mert a kisebb sikerek több helyről is érkezhetnek, és ezek összeadódva hozzák majd meg a szerencsédet.

Bak

Vársz valamit, de közben még te sem vagy biztos abban, hogy készen állsz a dologra. Ez az év a felkészülésről fog szólni, hogy megtaláld a számításaidat, és önbizalmat szerezz.

Szerelem: Legyél óvatos, mert nem biztos, hogy mindenki olyan őszinte, mint te vagy. Ha hiszel a csalóknak, könnyen összetörhetik a szívedet, de már vár valaki, aki mindig nyílt kártyákkal játszik majd.

Karrier: Érdemes most kicsit visszagondolni, és átgondolni az eddigi feladataidat. Néhány korábbi hibád megértése segíthet, hogy ebben az évben sikerre vigyél dolgokat.

Vízöntő

Úgy érzed, hogy kicsit lemaradtál, de még nem vagy elkésve semmivel. Csak járj tovább az utadon, és ebben az évben elérheted az áttörést, amire olyan régóta vágysz.

Szerelem: Tiszta lapot nyithatsz a szerelem területén is, ami elsőnek kicsit talán ijesztő, de végül szerencsés döntésnek bizonyul. Zárd le a rossz tapasztalatokat, és kezdj tiszta lappal.

Karrier: Olyan feladatokat kapsz, amelyek elsőre túl nagy kihívásnak tűnhetnek, de ezek szolgálják majd a fejlődésedet. Ne ijedj meg tőlük, merj beletanulni a dolgokba!

Halak

Nagy lendülettel indul az év, de ez később visszaeshet, és egy kicsit lelassulnak a dolgok. De ez ne szegje kedvedet, ha lassabban is, de végül teljesülnek majd az elképzeléseid.

Szerelem: Lehet, hogy idén meg kell hoznod néhány fájdalmas döntést, de ezek után megkönnyebbülsz majd. Ne hátrálj meg, ha egyszer elhatároztad magadat.

Karrier: Itt az ideje, hogy megmutasd a kreatív oldaladat, és új területeken is kipróbáld magad. Haladj tovább a korral, és vágj bele új feladatokba!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást