Mutasd magad! A testrészeid sok mindenről árulkodnak

Mutasd magad! A testrészeid sok mindenről árulkodnak

Címlap / Stílus / Test / Mutasd magad! A testrészeid sok mindenről árulkodnak

Nemcsak a kisugárzás, de az egész test- főleg az arc- vonásai árulkodóak lehetnek, így ha odafigyelsz, nagyobb vonalakban megismerheted a másik valódi énjét, nem pedig csak azt, amit mutat.

Nagy szemek

Azok, akiket hatalmas szemekkel áldott meg a sors, általában érdeklődő, kíváncsi természetűek. Alkalmazkodóak, kitűnő beosztottak, ugyanis vágynak az elismerésre, bár gyakran szétszórtak és feledékenyek.
Vidámak és társaságkedvelőek, kedvességüknek köszönhetően sok barátra tudnak életük folyamán szert tenni.

Kis szemek

Azok, akiknek szemük kicsi, esetleg mandulavágású, kissé távolságtartóak, de emellett igen határozottak. Igazi vezető válhat belőlük, mivel nem rejtik véka alá a véleményüket.
Intellektuális típusúak, szeretik a művészeteket és a divatot. Rossz oldaluk, hogy néha ravaszak és kétszínűek.

Mélyen ülő szemek

A mélyen ülő szemek mély érzésű embert takarnak. Mindent alaposan, minden oldalról megvizsgálnak, és csak akkor alkotnak véleményt, amikor biztosak álláspontjukban.
Általában visszafogottak, nehezen barátkoznak, de akiket a bizalmukba fogadnak, örökké kitartanak mellettük. Erősen családcentrikusak, igazi tyúkanyók/apók, akik szeretik maguk mellett tudni azokat, akiket szeretnek.

Kicsi, pisze orr

A nők a plasztikai sebészeknél leggyakrabban kicsi, enyhén pisze orrot rendelnek. De vajon tudják azt, hogy ez mit jelent? Tanulmányok szerint az ilyen orral büszkélkedő emberek érzékenyek és határozatlanok, főleg, ha apró orrlyukakkal is párosul.
Az, hogy pisze, az emberszeretetre utal, így ezek az ilyen típusúak igénylik, hogy nagyobb társaság vegye őket körül, viszont ezzel egyben leplezik is a magánytól való félelmüket.

Vastag ajkak

A keleti arcdiagnosztika szerint a száj a beszédkészségünket szimbolizálja, tehát méretéből, formájából, tulajdonosa habitusára enged következtetni. A nagy, telt ajkak az illető hatalmas érzékisége mellett falánkságra is utal.
Ezek az emberek szeretnek beszélni, és amennyiben ajkuk túlságosan is kitüremkedik az arc síkjából, akkor gyakran meggondolatlanok is egyben.

Keskeny ajkak

Kicsi, keskeny szájjal általában a művészlelkek rendelkeznek, akik inkább alkotnak, mint feleslegesen csacsognak. Meglehetősen nehéz a közelükbe férkőzni, mivel olykor passzivitásba és mogorvaságba megy át a személyiségük.

Hosszú és rövid ujjak

A hosszú ujjú emberek fő szavai: most, gyorsan, mindent! Nem szeretik a lassúságot, gyorsan reagálnak mindenre, ezért általában sereghajtók is a társaságban. Annak ellenére, hogy szinte azonnal döntenek és cselekednek, mindent részletesen megvizsgálnak, a rövid ujjúakkal ellentétben.
Ők ugyanis kevesebb információval is beérik, kevésbé maximalisták, így az életet is könnyebben veszik. Inkább a cél lebeg a szemük előtt, és nem az ahhoz vezető lépcsőfokok, így gyakran eltévednek.

Elálló fül

Azok, akiknek elállóak a fülei, általában céltudatos és makacs emberek, akiket nehéz eltántorítani a kitűzött céljaiktól. Nehezen tűrik a korlátokat, a bezártságot, inkább a természetben érzik jól magukat, nem pedig a nagyvárosokban.
Érdeklődési körük széles, és jobban szeretnek másokra figyelni és őket hallgatni, mint a középpontban lenni.

Szemöldök

A bozontos, vastag szemöldök határozott, céltudatos emberre vall, akár férfiról, akár nőről van szó. A kínaiak szerint ők több energiával, azaz csível vannak megáldva, és közelebb is állnak a természethez (bár a nőknél nem feltétlen kell ezt hangsúlyozni).
Azokat, akiknek szemöldökük összenőtt az orrnyeregnél, régen negatív varázshatalommal ruházták fel, akik képesek a rontásra, a fekete mágiára- gondoljunk csak a boszorkány képekre, vagy akár Hókuszpókra!A vékony, alacsonyan fekvő szemöldök tulajdonosa visszafogottságáról, befolyásolhatóságáról árulkodik, aki igyekszik kerülni a konfliktusokat, így inkább a megalkuvást választja.

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!