Szerelem / Párkapcsolat

5 mondat egy nő szájából, amire egyetlen férfi se tud jól válaszolni

Férfiak és nők máshogyan gondolkodnak és néha bizonyos helyzetekben nehezen értik meg egymást. Nőként gyakran mondunk olyan mondatokat, amelyeket a másik nem képviselői egyszerűen nem tudnak mire vélni. Nézzük, mik azok a kijelentések vagy kérdések, amelyekkel biztosan összezavarod a párodat!

Mi a baj? – „Semmi…”

Ugye, hogy nem egyszer és nem is kétszer fordult már veled elő az, hogy a párod megkérdezte tőled, mi a baj, te pedig durcásan annyit mondtál neki, hogy „semmi”? Tipikus női válasz ez, amire a férfi biztosan nem tudja, hogyan is reagáljon.

Ilyenkor elgondolkodik, hogy mi lehet a baj, vajon valami rosszat tett a tűzre vagy egyszerűen csak munkahelyi gondjaid vannak.

Örülne, ha megbeszélhetné veled, de úgy tűnik, te elzárkózol ettől.

„Szerinted kövér vagyok?”

Ezt a kérdést akár a barátnődnek vagy az anyukádnak is felteheted, de a párodnak nem ajánlott. Ezzel a kérdéssel biztosan kínos helyzetbe hozod őt, ugyanis szinte kötelességének fogja érezni, hogy azt mondja, „jaj, dehogyis, nagyon csinos vagy”.

Nem is mondhatna mást, hiszen vagy annyira elfogult, hogy csak a szépet és a jót látja benned vagy egyszerűen udvarias.

Olvastad már?  5 jel, hogy allergiás vagy a férfiakra - Tényleg!

Ne nézegesd folyton magad a tükörben, fogadd el önmagad olyannak, amilyen vagy, ha nem tetszik a kép, aki visszanéz rád a tükörből, akkor változtass, sportolj vagy diétázz, de jobb, ha a partneredet nem nyaggatod ilyen kérdésekkel.

„Add ide, majd én megcsinálom!”

Bármilyen magabiztos vagy és esetleg eleged van a párod „ügyetlenkedéséből”, ilyet soha ne mondj neki.

Egyrészt ez egy konfliktusforrás, ami akár komoly vitát is kirobbanthat, másrészt a párod ettől nagyon rosszul fogja magát érezni.

Hagyd, hadd mutassa meg, mit tud férfiként, ha belekezd valamibe, szeretne például egy képet feltenni a falra vagy megjavítaná a faliórát, hagyd, hogy befejezze és ne próbálj meg fölényeskedni, amivel az önbizalmát is kicsinyíted.

„Észre sem veszel valami szokatlant?”

Hajaj, ez az a mondat, amivel a legtöbb férfira a frászt lehet hozni. Míg a nők minden apróságot észrevesznek, a férfiakat gyakran nem érdeklik a részletek vagy legalábbis nem jegyeznek meg olyan dolgokat, amiket a nők igen.

Ha ilyet kérdezel a párodtól, kínos helyzetbe hozod, ugyanis hirtelen nem fogja tudni, mi az, amit észre kellett volna vennie.

Olvastad már?  Amikor rendszeresen más nőket lájkol - Mi lehet az oka?

Változtattál egy kicsit a frizurádon? Beszereztél egy új szoknyát? Kitettél egy képet a falra? Ha a pasid nem veszi ezt egyből észre és nem jegyzi meg hangosan, ne tegyél neki szemrehányást.

„Beszélnünk kell!”

A „beszélünk kell” felszólítás az esetek nagy részében nem jelent jót, ezért ha ezt mondod a párodnak, bizonyára egyből a legrosszabbra fog gondolni vagy pedig teljesen összezavarodik.

Sokan ezzel a mondattal vezetik fel a szakítást, de benne van a pakliban a szemrehányás vagy leszidás is.

Feltételezheti, hogy el akarod hagyni, valami komoly dolog történt vagy hatalmas veszekedés veszi kezdetét. Még ha nem is így lesz, inkább ne hozd rá a frászt.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást