Párkapcsolat / Szerelem

5+1 mondat a pasidtól, amiért joggal lehetsz kiakadva rá

5+1 mondat a pasidtól, amiért joggal lehetsz kiakadva rá

Biztos te is érezted már a párkapcsolatodban, hogy vannak olyan mondatok, amik úgy igazán betalálnak. És általában nem a legjobb pillanataidban kapnak el ezek a bizonyos mondatok. Persze mindenki tudna órákon át regélni saját kedvenceiről, de mi most azokat gyűjtöttük neked össze, melyek már mindenkinél kivernék a biztosítékot.

„Biztos, hogy megeszed még azt a sütit?”

Most komolyan, van pasi, aki elhiszi, hogy egy ilyen mondat után minden folytatódhat szépen tovább? Ha igen, akkor azt kell mondjuk, hogy elég amatőr az illető.

Szép dolog, ha aggódik értünk, de a saját érdekében jobb, ha inkább befogja a száját és végignézi, ahogy a barátnője elpusztítja az egész tálca tartalmát.

Különösen érzékeny téma ez a nehéz napjainkon, mikor legszívesebben az egész hűtőt felfalnánk, így szívélyesen megkérjük a pasikat, hogy tegyenek egy szívességet és inkább hallgassanak.

„Minek ennyi ruha?”

Van valami, amit a férfiak többsége soha nem fog megérteni. A nőkben kódolva van a divat iránti szeretet és nem érdekel, ha már a szekrényünkön folyik ki a ruhatárunk, nekünk akkor is szükségünk lesz egy újabb darabra.

Egyrészt mivel a divat folyamatosan változik, így a stílusunk is formálódik, másrészt pedig pontosan, hogy a pasiknak szeretnénk tetszeni.

Így, amikor egy ilyen kérdést neked szegez a párod, akkor azt ő sem gondolhatja komolyan.

„Miért tart ennyi ideig elkészülni?”

Tulajdonképpen ez egy örök feszültség lesz a férfiak és nők között, ugyanis ők képtelenek megérteni, hogy egy nőnek mennyit kell szenvedni a szépségért.

Persze ez azért édes szenvedés, de valljuk be, nem egészen ezt érezzük miközben éppen gyantáznak minket.

Egy pasinak bőven elég egy gyors zuhany, borotválkozás és némi arcápolás, de már ideje lenne elfogadniuk, hogy bizony egy nőnek ennél jóval többre van szüksége.

„Inkább a haverokkal lógnék”

Nincs azzal semmi baj, ha a párod a barátaival is szórakozik, sőt egy hosszú párkapcsolatnak az a titka, ha mindkét fél megadja a másiknak a kellő szabadságot.

A baj azzal van, ha ezekből a fiús eseményekből már jóval több van, mint a ti romantikus estéitekből.

Ha már régóta vagytok együtt, akkor valamilyen szinten érthető, hogy vágyik más társaságára is, de, ha friss a dolog és mindig lepasszol téged, akkor igazán joggal lehetsz rá kiakadva.

„És a házimunkát ki csinálja meg?”

Ekkor pedig még nekünk legyen annyi lélekjelenlétünk, hogy ne küldjük el őket melegebb éghajlatra. Hiába, a férfiak értenek ahhoz, hogy mivel lehet a nőket kihozni a sodrukból.

Mikor a női társadalom nagy része legalább olyan keményen dolgozik, mint férfi társaik, akkor igen, előfordulhat, hogy a mosás kicsit csúszik, vagy a reggeli kávésbögre még este is ott figyel a pulton.

Egy igazi férfinak viszont nem okoz problémát, ha egy kicsit be kell segíteni otthon, sőt zokszó nélkül áll neki a házimunkának.

„Miért nincs meleg étel az aszatlon?”

„Azért kedvesem, mert én is most értem haza a munkából és én is végigdolgoztam a napot”. Lehetne egy egyértelmű és korrekt válasz a párod felé, ha éppen megkérdezi, hogy miért nem várod őt haza meleg vacsorával.

Persze minden nő szeret párjának kedveskedni és finomságokkal kényeztetni, viszont arra mindenképpen figyelj, hogy ez ne legyen feléd elvárás.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást