Szerelem / Párkapcsolat

5 mondat, amit egy férfi minden nap szeretne hallani a kapcsolatában

Ahogy vannak mondatok, amiket neked is hallanod kell a párodtól, hogy érezd, fontos vagy neki, úgy ez fordítva is igaz. A férfiak ugyancsak igénylik a kedves szavakat, dicséreteket, de a nagy rohanásban olykor hajlamosak vagyunk megfeledkezni ezekről. Pedig az alábbi 5 dolgot egy férfi (majdnem) minden nap szeretne hallani a párjától!

Hogy vagy?

Sose hagyd, hogy úgy teljen el akár csak egyetlen nap, hogy nem kérdeztétek meg egymástól, hogy vagytok, és kivel mi történt.

Persze magától értetődő, hogy tudni akarod, mit érez a partnered, de ha ezer elintéznivalótok van, észrevétlenül eltelhet a nap anélkül, hogy erről ténylegesen beszélnétek.

A másik iránti érdeklődés viszont elengedhetetlen része a kapcsolatoknak, ezért legalább este kerítsetek sort egy kis társalgásra, ahol nem a feladatokra koncentráltok, hanem arra, ahogy igazán érzitek magatokat.

 

Köszönöm szépen!

Egy hosszútávú kapcsolatban megesik, hogy egyes dolgokat már természetesnek veszünk, és nem köszönünk meg. Ezzel mindenki így van! De ne hagyd, hogy rendszeressé váljon!

Amikor a párod valamit elvégez a ház körül, elmegy bevásárolni vagy kitakarítja az autót, sose felejtsd el megköszönni neki a segítségét.

Mindig éreztesd vele, hogy értékeled mindazt, amit csinál, és szó sincs arról, hogy ne vennéd észre ezeket. Ettől értékesebbnek fogja érezni magát!

 

Segítsek valamiben?

Az esetek többségében úgyis az lesz a válasz, hogy „nem, megoldom”, de attól még nagyon jól esik neki, ha tudja, ott állsz mellette. És nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is.

Ha felajánlod neki a segítségedet valamiben, legyen az egy ajándék a tesójának vagy egy munkahelyi gond, tudni fogja, hogy rád mindenben számíthat, pláne, ha tényleg lelkes maradsz a végéig.

Fordított helyzetben biztosan neked is jól esik, ha a párod felajánlja a segítségét például a mosogatásban vagy főzésben, még akkor is, ha nemet mondasz rá.

 

Jól nézel ki!

A férfiaknak legalább akkora szükségük van a bókokra, mint nekünk, nőknek – ha nem jobban!

Te ugyanis valószínűleg megkapod a dicséreteket az új frizurád miatt a kolléganőidtől, barátnőidtől, de a férfiaknál ez nem történik meg.

Ők ritkán dicsérik meg egymás ruháját, és észre sem veszik többnyire, ha a másik új cipőt vett, vagy levágatta a haját. Ezért ez a feladat rád hárul!

Nem muszáj minden nap megdicsérned a külsejét, de legalább hetente néhányszor keríts rá sort, mert hatalmas önbizalomnövelő ereje van pár kedves szónak!

 

Szeretlek!

A végére hagytuk az egyik legfontosabbat. Ugyanis nem lehet elégszer a másik tudtára adni, mennyire szereted őt.

Amikor együtt vagyunk valakivel már évek óta, nem is igazán szavakban fejezzük ezt ki, hanem tettekben.

Reggelit készítünk neki, együtt utazunk, vagy szimplán megöleljük egymást, a szeretetteli mondatok viszont háttérbe szorulnak.

Pedig fontos hangot adni neki! Ha nem is minden nap, de legalább hetente néhányszor mondd el a párodnak, hogy nagyon szereted őt, mert bár biztosan tudja, akkor is sokat jelent neki tőled hallani.