A mai modern fürdőszoba

A mai modern fürdőszoba

Címlap / Otthon / Dekor / A mai modern fürdőszoba

Utána néztünk mi a kínálat a magyarországi fürdőszoba berendezések piacán.

Egyedi műalkotások, szokatlan kiegészítők a fürdőszobában

A GSG Ceramic design cég érdekes kiegészítőket forgalmaz a jövő fürdőszobájába. Elvégre a csapnap miért kellene csap formája legyen, vagy a kagyló miért ne nézhetne ki másként?

Az különleges szinek és egyedi formák nagyszerű funkcionális fürdőszobává allnak össze. Bár első látásra szükség van egy kis időre mire megértjük mi mire való, a fürdőszobai berendezések mégis elnyerték tetszésünket.

A minimalista, vizuálisan megkapó formák nagyszerűen illeszkednek azok fürdőszobájába, akik az egyedi, új és különleges keresésében vannak.


Előtérben a design

A hagyonyosabb vonalak és a modernebb irányzatokat kedvelők egyaránt találhatnak ízlésüknek megfelelő darabot a Bányai Bútorok közül.
A CORIAN anyagok különleges megmunkálhatósága lehetővé teszi egyedi elképzelések megvalósítását, mint például a meglepő formájú kúpos mosdókagyló elkészítését is.

Mindannyian szeretjük a kényelmet, ám a rendelkezésünkre álló hely néha határt szab vágyainknak. Ha a mosdót szekrénnyel építjük körül, mutatósabb lesz a helyiség és attól fogva talán a tárolás sem jelent majd gondot. Aki szereti elrejteni a rendetlenséget válassza azokat a tükrös elemeinket, melyek pocokat rejtenek belsejükben. Sok dolog kis helyen is elfér!

A tükrök sokszor csodát művelnek, alkalmazásuk során meg fog kettőződni a tér. Amennyiben szereted a fiókokat és a könnyed légies megoldásokat, a Pull Out bútorcsaláddal megoldást nyújt.


Az elbűvölő luxusfürdőszoba

A modern szögletesség egyáltalán nem riasztó. A letisztult formák hivogató tisztasága vár minket. A fürdőszoba új dimenziót nyer.
Amennyiben egy ilyen fürdőszobát képzelsz el magadnak, az olasz bútorokat forgalmazó Aquasaniter cég rendelkezésedre áll.
A bútorok, saniterek és kiegészítők csodálatos egyszerűséggel, praktikus megoldásokkal és minőséggel bírnak.


Modulrendszerű letisztult fűrdőszoba bútorok

Nem csak szépek, de praktikusak is, hiszen bármilyen méretű fürdőszobába beépíthetőek. A különleges kerámia szaniterek fehérben vagy feketében érdekes hangulatot keltenek, és megtörik a bútorok szögletességét.
A Royo Group Design sajátos szekrény- és fiókmegoldásokkal, különböző formájú kerámiákkal, beépíthető márványpultokkal és modern anyagokkal válnak egyediekké a piacon.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!