Mitől érezzük szexinek magunkat?

Mitől érezzük szexinek magunkat?

Címlap / Életmód / Egészség / Mitől érezzük szexinek magunkat?

Minden nő szeretné szexinek, vonzónak és nőiesnek érezni magát. Mindenkinek más és más az a dolog, amivel ezt a hatást eléri, ezáltal pedig magabiztosabbnak, jobb kedvűnek és felszabadultabbnak érzi magát.

Bevált ruhák

Sok nőnek van olyan kedvenc ruhadarabja, amit ha felvesz, akkor úgy érzi, minden férfiszem rá szegeződik. Ez lehet egy jó farmer, egy ruha, vagy akár egy szexi csizma.
Vegyük fel gyakrabban, hogy sokszor érezhessük magunkat vonzó nőnek! Vagy még jobb, vásároljunk új potenciális „bevált” ruhákat!

Fehérnemű

Sokan vagyunk úgy, hogy a szexi érzést nem is a felsőruházat adja, sokkal inkább az alatta viselt fehérnemű.
Ha egy csábító fehérneműt viselünk a ruha alatt, hiába csak mi tudunk róla, az megváltoztathatja egész kisugárzásunkat!

Frizura

A megcsinált frizura általában a rendezettség benyomását kelti, és ha illik hozzánk, akkor sokat fiatalíthat is.
Van, hogy ez akkora önbizalmat ad a viselőjének, hogy már ez elég ahhoz, hogy vonzónak és szexinek érezzük magunkat.

Smink

A smink tényleg rendelkezik figyelemfelkeltő hatással. Ha szexinek szeretnénk tűnni, akkor mielőtt kimegyünk az utcára, néhány perc alatt sminkeljük ki magunkat, és különösen figyeljünk arra, hogy rúzst is használjunk!

Dicséret

Van aki elismeri és van, aki nem, de a kívülről kapott elismerés is növeli az önbizalmunkat, ezáltal szexibbnek érezzük magunkat.
Ne féljünk visszajelzést kérni, kérjük ki mások véleményét is, főleg párunkét, hiszen az ő dicsérete hat legjobban ránk!

Flört

Kevés annál szexibben ható dolog van, mint mikor egy szórakozóhelyen vagy akár csak az utcán flörtölni kezdenek velünk.
Ez a férfiak legpozitívabb és egyben legmeggyőzőbb visszajelzése, az üzenete pedig épp a lényeg: nagyon szexi vagy!

Vörös

Furcsa módon, a vörös ruhadaraboktól, vörös rúzstól vagy vörös körömlakktól a nők sokkal inkább nőnek érzik magukat, mint bármely más színtől.
Szakértők szerint a vörös szín vágyébresztő hatású, nemcsoda tehát, hogy a nők egyik legjobb szexuális fegyvere ez a szín.

Önbizalom növelő módszerek

Az, hogy jól és szépnek érezzük magunkat a bőrünkben önbizalmunktól függ. Nincs tökéletes test a világon, ezért kár aggódni a plusz vagy mínusz kilók miatt. Szóval kezdj el úgy viselkedni, mint aki szereti önmagát.
Légy erős és magabiztos. Minden nap, amikor belenézel a tükörbe tekints szeretettel és kedvességgel magadra. Talán meglepődsz majd azon, mennyivel magabiztosabbá és szexibbé válsz ettől!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást