Mit értékesíts az Amazonon?

Mit értékesíts az Amazonon?

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / Mit értékesíts az Amazonon?

Az Amazon wholesale üzlettel mindez nem kell, hogy az elérhetetlen ábrándok szintjén rekedjen meg. Ha az Amazonon értékesítesz, rengeteg lehetőséged lesz, és ha a helyes úton jársz, bizony sikerre viheted az üzletedet. 

Mindez nem álom, ráadásul segítségre is lelsz az úton. Szőke Balázs, az Amazon wholesale tanácsadó és szakértő úgy ismeri az Amazont, mint a tenyerét, és elkalauzol téged az ismeretlen új területen, hogy rálelj a sikerre. 

Hogyan válassz termékeket?

Rengeteg szempont és mérlegelni való kérdés kell, hogy megelőzze a portfóliód összeállítását. Az az egy azonban biztos, hogy ha egy terméket te alacsony áron és egyszerűen meg tudsz szerezni, miközben jóval magasabb áron tudod értékesíteni, az jó kiindulás lesz. 

A niche termékek egyre népszerűbbek az Amazonon, s minden tekintetben megfelelnek a fentieknek a használt társasjátékok, amelyeknek a népszerűsége nem csupán töretlen, hanem egyre nagyobb. A népszerűség okát részben a Covid-19 okozta pandémia hatására kialakult helyzet befolyásolja, de egyébként is rendkívül keresett cikkeknek számítanak. Ez azért van így, mert a társasok ára igen magasan van a piacon, miközben az átlagos használat során minőségük nem sérül, ezért megéri a vásárlóknak a használt termékek között is keresgélni.

A használt társasok tehát egyrészt nagy piacnak örvendenek, másrészt pedig alacsony áron beszerezhetőek, miközben az ismételt értékesítéskor magasabb áron eladhatók.

Társasjáték árusítása Amazonon

Mire figyelj, ha használt társasjátékokat árusítasz?

Egyrészt a versenytársaidhoz képest – ha gyakrabban frissíted portfóliódat, mint ők, könnyedén ki tudsz tűnni közülük. Amennyiben nem ez a fő profilod, az sem jelent problémát, hiszen kiegészítő termékként is megjelenhetnek az Amazon wholesale üzletedben.

Fontos, hogy a használt játékokat a „gyűjthető” kategóriával lásd el, mivel használt kategória egyszerűen nem létezik a játékok között. 

Ne felejtsd el, hogy az Amazonon csak olyan használt társasokat értékesíts, amelyeknek minden egyes darabja pontosan megvan. Ezt érdemes akár többször is leellenőrizned. Ha azzal szembesülsz, hogy hiányzik egy-egy darab, akkor lehetőséged van ezeket akár szintén online beszerezni, de arra is lehetőséged van, hogy darabonként add el, s így nálad lesznek megtalálhatóak a használt játékokból hiányzó darabok. 

Az elektronikus játékokat mindig ellenőrizd, hogy hibátlanul működnek-e és az elemtartó állapota is kifogastalan. Az elemeket a csomagban a játék mellé helyezd, így elkerülheted az esetleges sérüléseket.

A társasjátékok karácsony tájékán a legkeresettebbek, hiszen ilyenkor több idő van játszani velük, ráadásul pompás ajándékötletnek is számítanak. Ugyanakkor a társasok mindig keresettek, kiváltképp a családok számára, hiszen kiváló szórakozási lehetőséget nyújtanak.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást