Mit csináltok az évfordulótokon? Ezt árulja el a kapcsolatotokról

Mit csináltok az évfordulótokon? Ezt árulja el a kapcsolatotokról

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Mit csináltok az évfordulótokon? Ezt árulja el a kapcsolatotokról

Hogyan szoktátok megünnepelni az évfordulótokat? Meglepitek egymást valami aprósággal vagy igazán megadjátok a módját az ünneplésnek és ilyenkor mindig elutaztok valahova, esetleg beültök egy elegáns étterembe? Talán nem is gondolnád, hogy mennyi mindent elárul kettőtök kapcsolatától, hogy mivel töltitek a jeles napot.

Otthon töltitek a napot kettesben

Ne aggódj, semmi baj nincs azzal, ha többnyire otthon, kettesben töltitek az évfordulótokat.

Ez akár pozitív jelentéssel is bírhat: nagyon is fontosak vagytok egymás számára, legszívesebben minden percet együtt töltenétek és a semmittevéssel is tökéletesen boldogok vagytok, ha a párotok ott van mellettetek.

Tegyük hozzá, ez nem jelent egyet az unatkozással, a négy fal között is kitalálhattok izgalmas dolgokat. Főzhettek közösen, összebújva megnézhettek egy izgalmas filmet, ágyba vihetitek egymásnak a reggelit és akár olvashattok is.

Ha ellenben egyikőtök ezt kevésnek érzi, a másik fél azonban nem nyitott ennél jobban megadni a módját az ünneplésnek, akkor érdemes ezentúl több időt fordítanotok egymásra, mert nincsenek egyensúlyban az érzelmi szükségleteitek.

Meglepitek egymást valami aprósággal

Ha az a típusú pár vagytok, akik nem ajándékoznak egymásnak méregdrága ékszereket, karórákat, mégis fontosnak tartjátok valami aprósággal meglepni egymást a jeles napokon, akkor az azt jelzi, igazán tisztelitek, szeretitek egymást.

Örömmel emlékeztek vissza arra a bizonyos napra és jól tudjátok, életetek legjobb döntése volt összeházasodni.

Nem vagytok egyformák, mégis tökéletesen kiegészítitek egymást, így leszámítva az apróbb vitákat, amelyek minden kapcsolatban előfordulnak, a kapcsolatotokat harmónia jellemzi.

Elutaztok valahova

Fontosnak tartjátok, hogy ne csak otthon üljetek nyugdíjas pár módjára és inkább elmentek világot látni?

Ha így van, bizonyára sokan irigyelnek benneteket, de ne foglalkozz velük, a ti dolgotok, hogy mire költitek a pénzeteket és mi az igazán fontos számotokra.

Amennyiben az évfordulótokat rendre különleges helyen töltitek, azt jelenti, hogy készek vagytok tenni azért, hogy a házasságotok, kapcsolatotok tényleg örökké tartson.

Jól tudjátok, hogyan tartsátok fent a tüzet, a mai napig szenvedéllyel szeretitek egymást. Csak így tovább!

Kipróbáltok valami extrémet

Kreatív és kalandvágyó pár vagytok, ha az évfordulótokra rendre kitaláltok valami izgalmas tevékenységet. Legyen szó egy közös főzőtanfolyamról, sziklamászásról vagy hőlégballonos sétarepülésről, mindenre nyitottak vagytok!

Jól tudjátok, hogy egyszer élünk, miért is ne próbálnánk ki mindent, ami érdekes? Ráadásul ott vagytok egymásnak, így nem is egyedül kell belevágnotok.

Titeket valóban egymásnak teremtettek, mindig támogatjátok és jókedvre derítitek a másikat.

Párotok nem csak a szerelmetek, de a legjobb barátotok is egyben, akinek minden titkotokat elmondhatjátok.

 

Elmentek vacsorázni egy étterembe

Klasszikus, ám semmiképp nem unalmas évfordulós program, ha együtt elmentek vacsorázni egy elegáns étterembe. Még ha az anyagi helyzetetek nem is túl fényes, fontosnak tartjátok, hogy megadjátok a módját az ünneplésnek.

Ilyenkor nem vetitek meg a jó borokat és a finom ételkülönlegességeket, ínyencségeket. Ez egy remek lehetőség arra, hogy újra és újra közel kerüljetek egymáshoz.

Nincs is annál romantikusabb, mint gyertyafénynél beszélgetni! Tisztelitek és becsülitek egymást, a mai napig fontos számotokra a házassági eskü, soha nem csapnátok be a másikat.

Gyermekeitekre is nagyon büszkék vagytok, az évfordulótok egy remek alkalom arra is, hogy nosztalgiázzatok és felidézzétek a régi szép emlékeket.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást