Még mindig tabu téma az anális szex. Mit kell tudnod róla?

Még mindig tabu téma az anális szex. Mit kell tudnod róla?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Még mindig tabu téma az anális szex. Mit kell tudnod róla?

Az anális szex az egyik legtöbbet emlegetett és a legtöbbször ellentéteket szülő szexuális kérdés. Hiszen, mint a legtöbb tabu, igen is izgatja a fantáziánkat, főleg a férfiakét. Persze, mondhatják erre a nők, hiszen nem nekik kell félni a fájdalomtól. Ám ha mindkét félben megvan az akarás, akkor nem kell, hogy a behatolás kellemetlen emlékként éljen tovább.

Alapok

Minimális anatómiai ismeretekkel is tudjuk, hogy a kérdéses terület alapesetben nem kétirányú út. Éppen ezért a természet nem is gondoskodott a megfelelő síkosságról, mivel a végbél nem termel ilyen váladékot.
Az is nyilvánvaló, hogy oda kell figyelni a higiéniára, hiszen komoly fertőzéseket is össze lehet szedni.

Egyedül

Ha izgat a téma, nyugodtan próbálkozz meg vele egyedül is. Valószínűleg nem lesz akkora élmény, de legalább tapasztalatokat szerezhetsz. Fokozottan vigyázni kell azonban a segédeszközökkel!
Egyrészt a végbél felülete igen sérülékeny, másrész a dupla záróizmok meglehetősen „mohó” kis jószágok, vagyis könnyedén elnyelhetik a nem megfelelő tárgyakat, amivel azután kínos pillanatokat szerezhetünk magunknak a sürgősségin. A segédeszköz minden esetben legyen teljesen sima, éles, vagy sorjás részek nélkül, és a vége legyen szélesebb, hogy ne lehessen baleset.  

Ketten

Ha érzel magadban hajlandóságot a próbálkozásra, akkor se támaszkodj a pornóban látott kivitelezésre.
Egyrészt ők profik, másrészt azt a néhány perces részt, amikor az előkészületek zajlanak, könnyedén kivágják a jelenetből. Mindenképpen érdemes megbeszélni a másikkal a terveidet, és lefektetni az alapszabályokat.

Síkosító, síkosító, síkosító

Ahogyan azt már említettük, a síkosságról külső lehetőségekből kell gondoskodni. És ez nem azt jelenti, hogy egy mogyorónyi mennyiséggel elvagy egész este.
Mivel jellemzően nem 3 lökést terveztek, így az aktus közben is szükség lehet extra síkosításra, ezért a tubust ne rakd magadtól messze!

Komoly előkészületek

Ha a sima szexnél fontos az előjáték, akkor az anális együttléteknél ez egyenesen kötelező. És nem csak tessék – lássék foglalkozzunk vele, hanem igen is szánjunk rá megfelelő időt.
Az érintést, a csókolást és a tágítást sem szabad elhanyagolni, elvégre élményt szeretnénk, nem pedig rémálmot.

Higiénia

Az előbb említett előjáték, és az aktus fesztelen élvezetéhez elengedhetetlen a megfelelő higiénia. Az előtte való letusolástól elegendően illatos és tiszta lesz a popsi is, így emiatt nem kell aggódni.
A gond csak akkor jelentkezhet, amikor az aktus véget ért, és a pasi kifele jönne. Ez sajna benne van a pakliban, de egy kis rutinnal, meg némi zsebkendővel könnyedén át lehet lendülni rajta.

Behatolás

Ha megfelelően elő lett készítve a terep, és a síkosító is a helyén van, akkor következhet a behatolás, de szigorúan „védőruhában”, mivel a végbél olyan baktériumokat is tartalmaz, melyek veszélyesek lehetnek mind a férfira, mind pedig a nőre (sérülés esetén).
A gumi használatát csak akkor szabad mellőzni, ha mindenképpen ezt akarjátok, és kellő gyakorlattal rendelkeztek ebben a játékban.

Félelmek

Mint minden szexuális együttlétnek, ennek is megvannak a maga veszélyei. Attól azonban nem kell tartani, hogy a záróizmok az aktus után nem látják majd el a feladatukat. Gyengülni gyengülhetnek, de ehhez az kellene, hogy 1-2 naponta, rendszeresen élj az anális szex jelentette örömökkel (a gyengülés viszont ebben az esetben sem lényeges, csupán a behatolás lesz könnyebb).
A Black Monster 2000 típusú hatalmas dildóktól és műpénisztől azonban érdemes tartózkodni, mert sokkal jobban kitágítanak, mint amire szükség lenne.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást