Mindenidők 7 legcukibb babás filmje

Mindenidők 7 legcukibb babás filmje

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Mindenidők 7 legcukibb babás filmje

Kedvet kaptál a nevetéshez, és valami olyat néznél, ami biztosan feldobja a hangulatod? Akkor válassz mindenidők legédesebb babás filmjei közül, amikből sem a cukiság, sem az őrületes poénok nem hiányozhatnak!

Ilyen az élet

Holly és Messer ki nem állhatják egymást, ám legjobb barátaik házasok, van egy tündéri gyermekük, így emiatt igyekszik elviselni egymást.

Amikor viszont kiderül, hogy egy autóbalesetben mindketten meghaltak, a kislányukat pedig kettejükre hagyták, az egész életük felfordul.

Megpróbálnak hármasban együtt élni, és felnevelni a kis Sophie-t, ám ez rengeteg kihívással jár számukra. Ahogy viszont halad előre az idő, úgy kedvelik meg egymást egyre jobban…

Rendkívül vicces film, őrületes poénokkal, és nem kevés romantikával!

 

Nicsak, ki beszél

Igazi klasszikus, amit sosem lehet megunni! Mollie gyermeket vár, ám főnöke, a kisfiú apja még csak hallani sem akar a dologról.

Ő ennek ellenére bevállalja, hogy egyedül neveli fel a babát, és épp ekkor összeismerkedik James-szel, a taxisofőrrel, aki beviszi őt a kórházba a gyerek születésekor.

Felajánlja, hogy időnként vigyáz a kisfiúra, ha Mollie-nak épp segítségre lenne szüksége, rövidesen pedig kiderül, hogy a kis Mikey apjának tekinti őt.

De hogyan adhatná ezt a felnőttek tudtára? Igazi cukiság, egy tündéri kisfiúval a főszerepben!

 

Három férfi és egy bébi

A 80-as évek egyik legsikeresebb, és egyben legszórakoztatóbb filmje volt ez a történet!

Peter, Michael és Jack agglegényként élik életüket, amikor egyiküket arra kéri egy barátjuk, hogy őrizzen meg neki pár napra egy csomagot.

A férfi épp forgatásra indul, ezért a lakótársait bízza meg ezzel a feladattal; épp akkor, amikor Jack régi barátnője egy kisbabát hagy az ajtó előtt, szerelmük gyümölcsét.

A férfiak persze azonnal azt hiszik, hogy ez az a bizonyos csomag, így érthetően fel is háborodnak, mert erről senki sem szólt nekik.

Innentől kezdve viszont félreértések sorozata következik be, az újdonsült lakó pedig szép lassan nem csak mindent felforgat, de a férfiak szívébe is belopja magát.

 

Szabadnapos baba

Ha szereted az olyan filmeket, amelyekben nem feltétlenül kell a valóságot keresni, hanem csak jókat nevetni rajta, meg is találtad!

Bink még csak alig kétéves, de egyik nap úgy dönt, hogy megszökik otthonról, és körbejárja a város nevezetességeit.

Anyukája óriási jutalmat ajánl fel a megtalálónak, így nem csak ő, de egy csapat szélhámos is a gyermek nyomába ered. Arra viszont senki sem számított, hogy ő mindig egy lépéssel előttük jár – persze anélkül, hogy ezt észrevenné.

 

Segítség, apa lettem!

Ha azt gondolod, hogy Nicolas Cage filmje egy vidám kis vígjáték, akkor meglepetés fog érni. Mert bár valóban rengeteg vicces jelenetet láthatsz a filmben, igazából sok olyan problémát érint, amivel az emberek a hétköznapjaikban is találkoznak.

Jack egy jólmenő üzletember, akinek karrierje nagy fordulatot vesz, amikor egy bankrablásba csöppen, és lefegyverzi a bűnözőt. Amikor viszont másnap felébred, New Jersey-ben találja magát egyetemista szerelme, Kate mellett, akit munkája miatt hagyott el.

Rövidesen ráébred, hogy valami megmagyarázhatatlan dolog történt, korábbi élete megszűnt létezni, ő pedig abba az életbe csöppent, ami akkor várt volna rá, ha sosem szakít Kate-tel: családi ház, két gyerek és egy kutya.

Biztos, hogy imádni fogod ezt a szívhez szóló történetet.

 

Várandósok – Az a bizonyos kilenc hónap

A filmben 5 párossal ismerkedhetsz meg, akik a várandósság szépségeivel, kihívásaival és küzdelmeivel találják szemben magukat.

Mindenkinek megvan a maga problémája: van, akit a hormonok kergetnek az őrületbe, más elbizonytalanodik a saját képességeivel kapcsolatban, de még a családi rivalizálás sem maradhat ki a sztoriból.

Cameron Diaz és Elizabeth Banks főszereplésével egy nagyon szórakoztató filmet láthatsz arról a 9 hónapról, ami a kisgyermek megérkezése előtt zajlik le.

 

Bébi úr

Bár nem a klasszikus értelemben szól a babákról ez a rajzfilm, mégis, kimondottan szórakoztató és izgalmas lett a végeredmény!

Amikor Tim kisöccse megérkezik a családhoz, a 7 éves gyermek azonnal érzi, hogy minden megváltozott.

A baba ugyanis öltönyben, diplomatatáskával jelenik meg, és hamar elhódítja közös szüleik szeretetét. Persze Tim nem adja fel, és nekivág, hogy visszaszerezze azt, ami eddig az övé volt.

Ezáltal viszont egy döbbenetes összeesküvésről rántja le a leplet, szüleik megmentése miatt pedig a két újdonsült testvérnek muszáj lesz összedolgoznia.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást