Ha ebben a 10 dologban magadra ismersz, nem vagy egy könnyű eset

Ha ebben a 10 dologban magadra ismersz, nem vagy egy könnyű eset

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ha ebben a 10 dologban magadra ismersz, nem vagy egy könnyű eset

Sokan hiszik, hogy párjuk viselkedése okozza a nehézségeket a kapcsolatban, pedig valójában ők maguk a toxikus fél. Két ember együttélése és összecsiszolódása sosem megy zökkenőmentesen, de mindkét félnek azonos mértékben kell viselnie a felelősséget és a terheket.

Amennyiben egyikük „problémásabb”, az egy idő után bizony kibillenti az egyensúlyt. Tudni szeretnéd, te hogyan viselkedsz a párkapcsolatban és milyen veled járni? Ha magadra ismersz az alábbi tíz pontban, akkor nem vagy könnyű eset és lehet, hogy ideje elgondolkodnod azon, hogy valóban álom-barátnő vagy-e. 

1/10 Mások előtt hordod el mindennek

Nem előírás, hogy „közönség” előtt állandóan cukiskodnotok kell egymással, de ha a család vagy barátok között vagytok, nem szép dolog veszekedni. Ha pedig mások előtt kritizálod és hordod el mindennek, az nagyon toxikus viselkedés. 

2/10 Irreálisak az elvárásaid vele szemben

Azt szeretnéd, hogy a párod minden legyen egyszerre, ezzel hatalmas nyomást teszel rá és ha valamiben hibázik, ledorongolod. Ez azért sem egészséges, mert a boldogságunk elsősorban nem mástól függ, hanem saját maguntól. 

3/10 Nem támogatod 

Elvárod, hogy mindenben támaszod legyen, de te is megteszed ezt érte? Ha azt hiszed, a férfiaknak nincs szüksége valakire, aki szól hozzájuk egy jó szót, vagy meghallgatja őket, tévedsz. Mindenkinek szüksége van arra, hogy partnere támogassa.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»