Milyen típusú nő ellenállhatatlan a férfiak számára?

Milyen típusú nő ellenállhatatlan a férfiak számára?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Milyen típusú nő ellenállhatatlan a férfiak számára?

A nőket évszázadok óta foglalkoztatja, hogy hogyan legyenek ellenállhatatlanok.

A probléma az, hogy a nők automatikusan arra a következtetésre jutnak, hogy bizonyos féle képpen kell öltözzenek vagy beszéljenek ahhoz, hogy a férfiak velük akarjanak lenni.

Az igazság viszont az, hogy a személyiségedet kell kiemelned ahhoz, hogy igazán magadba bolondíts egy férfit.
A válasz, hogy milyen kell legyen egy nő, hogy ne tudjanak neki ellenállni, az a bizalom. Hogy megakadjon rajtad egy férfi szeme, és felfigyeljen rád, ki kell vívnod bizalmát és bizalmasan kell tudnod beszélgetni vele.

Tudnod kell, hogy mi az amiben kiemelkedsz más nők közül, mi az egyéniséged kiemelkedő jellemzője és erre kell összpontosítanod. Ez lehet akár fizikai tulajdonság, akár szellemi, a lényeg, hogy elindítsd a beszélgetést. A férfiak sokkal kevésbé szigorúak a nőkkel szemben, amikor furcsa személyiségekkel találkoznak.

Egy másik dolog, amit a férfiak szeretnek egy nőben, hogyha mások elé helyezi magát. Ez nem azt jelenti, hogy teljesen önzetlennek kell lenned, hanem azt, hogy légy kedves és figyelmes másokkal. Légy barátságos mindenkivel, ha a nagy Ő a közeledben van..és persze máskor is.
A férfiak ezt észreveszik, és közelebb érzik magukat hozzád. Senki sem akar egy zsémbes, udvariatlan, goromba nővel lenni.

Tartsd távol magad a túlzott intimitástól, ha hosszú távra tervezel. Függetlenül attól, mit mondanak az emberek, a férfiaknak előítélete lesz velünk szemben, ha túl hamar és túl szoros kapcsolatba keveredünk velük.

Ha megkérdezel egy férfit, hogy milyen típusú nő ellenállhatatlan a számára, azt fogja válaszolni, hogy az akinek nagy az önbecsülése, és aki nem adja oda magát mindenkinek. Ha meghitt kapcsolatba kerülsz egy férfival, hamarabb leszel randira hívva, mint gondolnád.
Soha nem tévedsz, ha hagyod őt udvarolni, és megváratod az intim pillanatokkal. Ha valóban érdekled őt, akkor nem lesz gond számára, hogy várnia kell.

Bizonyos szavakkal vagy tettekkel egy férfi teljesen belédhabarodhat. Ha meg vagy győződve róla, hogy Ő az igazi, akkor hozd tuttára, hogy csak Ő érdekel.
Hagyj esélyt a sorsnak és a szerelemnek.
Ha eleged van már várni a nagy Ő-re, van pár dolog, amit már most megtehetsz, hogy örökre ellopd a szívét.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!