Milyen személyiségű férfiakat vonzol? Csillagjegyed erről is árulkodik

Milyen személyiségű férfiakat vonzol? Csillagjegyed erről is árulkodik

Címlap / Életmód / Ezotéria / Milyen személyiségű férfiakat vonzol? Csillagjegyed erről is árulkodik

Kos: Kalandszerető, nyugodt férfi

Akik egy Kos nőt választanak, garantáltan szeretik, ha zajlik körülöttük az élet és egyik kalandból a másikba csapnak. Ezek a férfiak többnyire nyugodt, visszafogott személyiségű emberek, akiket nem zavar, ha nem ők hordják otthon a nadrágot.

Bika: Türelmes, érzelmileg érett férfi

A Bika nő hódolóinak fontos a hűség, mert tudják, hogyha választottjuk elkötelezte magát, akkor az egy életre szól. A Bika nyugodt személyiség, aki nem kíváncsi a drámára és párnak is ilyen férfit választ, mert elsősorban ilyeneket vonz.

Ikrek: Kiegyensúlyozott, jó kedélyű férfi

Az Ikrek nőhöz vonzódó férfiak vágynak az izgalomra és tudják, hogy álmaik nője mindig lelkesedik valamiért. Lehet, hogy ez a dolog hetente változik, de az biztos, hogy mindig történik valami. Ezek a férfiak olyan személyiségek, akik boldogok és nyitottak mindenre.

Rák: Érzéki, mély személyiségű férfi

A Rák nőhöz azok a férfiak vonzódnak, akik mindennél jobban vágynak a szerelemre. Tudják, hogy az ilyen nő szilárd alap, amire építkezhetnek. Ezek a férfiak többnyire kiforrott személyiségek, akik „öreg lélekkel” rendelkeznek.

Oroszlán: Nagylelkű, irányítható férfi

Az Oroszlán nő hódolója olyan férfi, aki egy sztárt keres, akit imádhat. Tudja, hogy álmai nője egy olyan kreatív és okos csillag, aki állandó figyelmet követel. Ez a férfi jól kommunikál és szeret adni.

Szűz: Karizmatikus, szórakoztató férfi

A Szűz hölgyek olyan férfit vonzanak, aki szilárd, biztonságos érzelmi háttérre vágyik. A Szűz jegy szülöttei ugyanis már korán tudják, mit szeretnének kezdeni az életükkel, mindig összeszedettek és ezt a határozott személyiségű férfi értékeli.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást