Milyen szandálok lesznek divatosak 2021-ben?

Milyen szandálok lesznek divatosak 2021-ben?

Címlap / Stílus / Divat / Milyen szandálok lesznek divatosak 2021-ben?

Lassan megérkezik a nyári szezon, ezzel együtt pedig a papucsok és szandálok időszaka is. A meleg hónapokban bátran lecserélhetjük zárt cipőinket szellősebb változatokra, de persze ekkor is figyelnünk kell arra, hogy a szettünk egyben legyen, a lábbelink passzoljon a ruházatunkhoz. Természetesen divat tekintetében is naprakészeknek kell lennünk. (x)

A divat évről évre változik valamennyit, ezért nem biztos, hogy annyira jó taktika előhúzni a cipősszekrény mélyéről az 5-6 éves szandáljaidat, amiket annyira szeretsz. Persze, tudjuk, az ember a kedvenc darabjaihoz érzelmileg is kötődik, legyen az akár egy kényelmes papucs, vagy egy nőies magassarkú szandál. Célszerű azonban arra is figyelni, hogy az idejétmúlt darabokat néha lecseréljük. Ráadásul ezek a sokat viselt darabok legtöbb esetben csak a saját szemünkben szépek: objektíven szemlélve sokszor már igencsak viharvertek.

Vegyünk új szandált – de milyet?

Ideje tehát még a tavaszi hónapokban feltölteni a szandálkészletet, hogy mire megérkezik az igazi meleg, legyen mit felvenni. De vajon merre induljunk el, milyen szandálok lesznek divatosak 2021-ben?

  • Pántok minden mennyiségben. Hogy tetszenek azok a szandik, amelyek hosszú, megköthető pántokkal rendelkeznek? Sokan imádják őket, mert variálhatók, sokféleképpen megköthetők, például egyszerűen a boka körül, vagy hosszan végigvezetve a lábszáron. Nos, ha neked is szimpatikus ez a megoldás, örülhetsz, ugyanis a megköthető szandálok idén divatosak lesznek. Lapos talppal és magas sarkakkal egyaránt.
  • Blokk sarkak vékony pántokkal. A vékony pántokkal, de vastagabb sarokkal rendelkező magassarkú szandál szinte minden szezonban hódít, nem véletlenül: könnyed és elegáns, bármilyen nyári szetthez tökéletesen megállja a helyét.
  • Kényelmes papucsok a hétköznapokra. Természetesen a laposabb talpú megoldások híveinek is bőven van miből válogatni. Izgalmas, gazdagon díszített, de puha és kényelmes papucsok ugyanúgy szerepelnek a kínálatban, mint a letisztultabb darabok, amiknek inkább az anyaguk adja az egyediségüket.
  • Bokapántos szandálok. A bokát körülölelő pánt gyönyörűen emeli ki a láb legvékonyabb részét, ezért is szeretik olyan sokan. Akár lapos, akár magassarkú szandált választasz, a bokapántos kivitellel garantáltan nem tudsz mellényúlni – nem mellesleg bármilyen öltözékhez kiváló!
  • Telitalpú megoldások. Bizony, az éktalpú, illetve telitalpú szandálok idén is divatosak, sokak örömére. Optikailag ugyanolyan szép lábformát biztosítanak, mint a hagyományos magassarkú darabok, de lényegesen stabilabbak és könnyebb bennük járni. Ha szeretnél csinos, de kényelmes szandált, ez az ideális választás számodra!
  • Flip-flop papucs a strandra. Természetesen a flip-flop papucs idén sem maradhat ki a repertoárból, de célszerű otthonra, a strandokra, illetve a vízpartokra tartogatni – a városi sétákhoz vegyél fel valami stabilabb, elegánsabb darabot.

Nézz szét alaposan a kínálatban, és találd meg a számodra ideális darabokat! Legjobb, ha többféle nyári lábbelit is beszerzel, így minden alkalomra lesz a cipősszekrényedben egy megfelelő viselet.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást