Életmód / Ezotéria

Milyen nyaralás illik hozzád? A csillagjegyed szerint ez

Milyen nyaralás illik hozzád? A csillagjegyed szerint ez

Oroszlán

A lustálkodásra hajlamos Oroszlán nyaraláskor legszívesebben elterül valahol, ahol sokat süt a nap, és egész nap a fénysugarakat élvezi. A hosszas városnézések, múzeumok, de még az éjszakai bulik sem feltétlenül a kedvenceid, ha te nyaralsz, akkor tényleg pihenni szeretsz, és gyakorlatilag az egyetlen szempont, ami érdekel, az az, hogy finom meleg legyen az idő.

Szűz

Mindent előre, precízen megtervezel, te vagy az, aki útikönyvekkel, programmal és előre kidekorált térképekkel érkezik a kiszemelt helyszínre. Vigyázz, hogy ne aggód túl az egész nyaralást, mert akkor nem sok marad neked a pihenésből. Jobb, ha szervezett, csoportos útra, városnézésekre mész, mert akkor más elvégzi helyetted a kutatást és a szervezést, neked csak a látnivalókban kell gyönyörködnöd.

Mérleg

A Mérleg mindig új információkat, új élményeket gyűjt, ezért azokat a nyaralásokat szereti, amiken tanulhat valami újat, megtapasztalhat valamit, amit korábban nem. Szereti a természetet, és képes távoli helyekre utazni azért, hogy olyasmit láthasson, amit korábban nem látott: lehet, hogy az álom úti céljaid között ott szerepel Új-Zéland, Izland, vagy akár Grönland is.

Skorpió

Szereted a kalandot, és keresed a pezsgést, ezért mindenképpen aktív nyaralás javasolt a számodra. Akkor érzed a legjobban magadat, ha mindig van mit csinálni, felfedezni, de a városnéző séták nem feltétlenül kötnek le. Egy hegy megmászása, valamilyen extrém sport kipróbálása vagy egy biciklis túra azonban már annál izgalmasabb a számodra, a lényeg, hogy ne egy helyben kelljen ülnöd.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást