Milyen légtisztítót vegyek?

Milyen légtisztítót vegyek?

Címlap / Kikapcsolódás / Tech és kütyük / Milyen légtisztítót vegyek?

Légtisztító – ezért éri meg

A légtisztító használata szinte minden korú és egészségi állapotú embernek megéri, ugyanis a friss, tiszta levegő mindenkinek kijár. Éppen ezért egyre többen használják otthonaikban, irodákban és egyéb belső terekben ezeket a csendes, modern készüléket.

A légtisztító használata során megszűnik a helyiségben a kellemetlen szag, minimálisra csökken a levegő por- és pollentartalma, valamint képesek visszaszorítani a különböző kórokozók, baktériumok számát is, ezzel egy jóval kellemesebb, egészségesebb környezetet teremtve.

A légtisztító berendezések segítségével csökkenthető a légúti betegségek terjedésének esélye, így az utóbbi években sok kellemetlenséget okozó koronavírus terjedését is vissza tudjuk szorítani. Emellett nagyban ajánlott légtisztító készüléket beszereznie minden allergiás betegnek, ugyanis a ezen berendezések segítségével kiszűrhetők a pollenek a levegőből, ezzel sokak számára megkönnyítve az allergiaszezont.

Légtisztító – így válaszd ki az igazit

Légtisztító készülékből sok típus létezik, így olykor nehéz eldöntenünk, hogy melyik darabra van szükségünk. Ebben a döntésben a legtöbbször azon helyiség nagysága tud segítséget nyújtani, amelyben a légtisztítót használni szeretnénk. Így a mozgatható készülékek remek társak lehetnek kisebb helyiségben is, sőt, ezen széria egyes termékei akár egy táskában is elférnek, így akár otthon és az irodában is használható.

Nagyobb helyiségeket illetően érdemes szakértő kolléga segítségét kérni, aki előzetes helyszíni felmérést végez. Fontos, hogy a folyamat során munkatársunk megismerhesse a már meglévő légtechnikai rendszereket, illetve a helyiség adottságait és pontos méretét. Ezután a felmérés eredménye alapján választható rendszerbe illeszthető, falra szerelhető, valamint mennyezetre szerelhető készülék is. 

Nuxon légtisztító – ezért más, mint a többi

Ma már sokféle légtisztító létezik, amelyek mindegyike valamilyen modern technológiára támaszkodik, azonban mi most a Nuxon hidegplazma-technológián alapuló termékeit emeljük ki. A Nuxon termékcsalád mindegyike egyedi paraméterekkel rendelkezik, így biztosítva a lehető leghatékonyabb légtisztítást és légfertőtlenítést.

A légtisztító berendezések tehát ma már mindenféle méretben léteznek, sokféle technológiát használnak, illetve sokféleképpen felszerelhetők, használhatók. A Nuxon termékcsalád hidegplazma-technológiának és széles kínálatának köszönhetően épp ezért remek választás lehet, ugyanis egészen biztosan megtalálod az igényeidnek leginkább megfelelő készüléket!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást