Milyen karrier vár a gyermekedre? Születésnapjából most megtudhatod!

Milyen karrier vár a gyermekedre? Születésnapjából most megtudhatod!

Címlap / Életmód / Ezotéria / Milyen karrier vár a gyermekedre? Születésnapjából most megtudhatod! / 2. oldal

4

A négyes számmal született gyerekek azzal a céllal érkeztek, hogy másoknak segítsenek, türelmük, figyelmességük már kisgyerekkorban is kiemelkedő, mindig bevonják az újonnan érkezetteket is a játékba, türelmesen magyarázzák a szabályokat a kisebbeknek is.

Ez a képességük később is megmarad, így jó eséllyel választanak valami olyan szakmát, ahol másokat segíthetnek, terelgethetnek, lehet belőlük akár tanító, pszichológus, terapeuta is, a lényeg, hogy emberekkel foglalkozhassanak, mert társaságban érzik igazán jól magukat.

5

Az ötös számmal született gyerekek amolyan kis életművészek, már kicsiként sem könnyű beilleszteni őket egy skatulyába, a szabályoktól pedig egyenesen égnek áll a hajuk. Persze, nekik is meg kell tanulniuk, hogy hogyan viselkedjenek közösségben, de sajátos látásmódjuk később segíthet nekik abban, hogy valami egyáltalán nem hétköznapi karriert találjanak.

Lehet belőlük utazó blogger, cirkuszi akrobata, író, vagy irányíthatják a saját vállalkozásukat is, az viszont szinte biztos, hogy egyedi természetük egy olyan munkához vezeti őket, ahol a maguk urai lehetnek, és ahol kamatoztathatják azt, hogy ők máshogy látják a világot.

6

A hatos számot hordozó gyerekek jó érzékkel tapintanak rá, mi az, aminek másoknak szüksége van, már egészen kis gyerekként is tudják, anyának mikor van szüksége egy nagy nevetésre, vagy csak egy kis odabújásra.

Mivel náluk ez a fajta gondoskodás valóban szívből jön, nagy sikereket érhetnek el a szolgáltatóiparban, vezessék akár a saját panziójukat, vagy dolgozzanak egy wellness szalonban, biztos, hogy képesek lesznek kitalálni, mire van szüksége a vendégnek.

Ezen a területen nem csak anyagilag lehetnek sikeresek, ami talán ennél is fontosabb, egy ilyen munka érzelmileg is kielégíti őket, hiszen imádnak másokat boldoggá tenni.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást