Életmód / Ezotéria

Ilyen ex vagy csillagjegyed szerint – Nyugodt vagy asztalt borítós?

Ilyen ex vagy csillagjegyed szerint – Nyugodt vagy asztalt borítós?

Kos

Minden exed egyből hiányol: a spontaneitásod, a magabiztosságodat, a közös kalandokat. Szakítás után nem búslakodsz, könnyen továbblépsz és egyből mással randizol. Ha összefutsz a volt pasiddal, nem visel meg a dolog, hiszen véleményed szerint az ő baja, hogy már nem vagytok együtt.

Bika

Mindent logikusan közelítesz meg, így ha eldőlt, hogy nem együtt fogjátok leélni életetek hátralevő részét, mér nem nagyon izgat a dolog. Hűséges, stabil természetednek köszönhetően szívesen maradsz jó barátságban az exeiddel, de újabb esélyt a románcra soha nem adsz senkinek.

Ikrek

Féktelen, karizmatikus természetednek köszönhetően téged nem vág földhöz egy szakítás. Ha esetleg nem te kezdeményezted, leülsz kibeszélni a helyzetet a barátaiddal és már tovább is léptél. Szereted a változatosságot, ennek ellenére gyakran előfordul, hogy újra kalandba keveredsz az exeiddel.

Rák

Ne szépítsük: téged megvisel a szakítás, de ez nem meglepő. Gondoskodó, lojális személyiséged minden partnert potenciális Igaziként kezel, így nem búcsúzol könnyen. Hajlamos vagy közösségi médián kutatni az ex után, míg barátaid meg nem győznek arról, hogy letiltsd.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást