Milyen divat- és sminkszínek állnak jól?

Milyen divat- és sminkszínek állnak jól?

Címlap / Stílus / Divat / Milyen divat- és sminkszínek állnak jól?

Ha egy nő rosszul választ színt magának, akkor nincs harmóniában önmagával. A jól megválasztott szín növeli a teljesítőképességünket, ezért meg kell tanulnunk bölcsen használni. Az alábbiakban megtudhatod melyik évszak típus vagy és milyen színek állnak jól!

Bőrszín

Mindennek alapja a bőrszín, hisz ez az a domináns színvilág, ami meghatározza kinézetünket. A bőrt kétféle csoportba lehet sorolni, a rózsaszín és a sárgásabb arany kategóriába. Tévhit, hogy csak a világos bőrűek lehetnek rózsaszín bőrárnyalatúak, egy sötét borszínű is lehet rózsaszínes árnyalatú. A sárgás bőrszín is előfordulhat a világos és sötét bőrűeknél is.
Ha inkább rózsaszínes a bőrszíned, akkor egy “nyár” típusú nő vagy. Ha rózsaszínes az arcbőröd, de kicsit kék felé megy, akkor “tél” típusú. A téli nők általában sötét szeműek, hajszínűek. A nyári nők másrészt inkább világosbarna vagy szőke hajjal rendelkeznek és szemük is világosabb. A téli és nyári nőknek jól állnak a pasztell, világos színek.
 
Ha inkább aranyszínű a bőröd, állapítsd meg, hogy inkább világos sárga a tónusa, vagy egy mély, gazdagabb arany színe van. Ha az első, akkor tavasz típus vagy, ha utóbbi, akkor ősz. A tavaszi nőknek sápadtabb, világosabb sárga bőrük van. Hajuk lehet aranyszőke, vörös, szemük általában zöld, szürke vagy kék. Az őszi nőknek sötétebb sárgás bőrük van, hajuk vörös vagy barna és zöld vagy barna szemük van.

Tél típusú nő divatszínei

Összegzésképpen, ha sötét hajú, barna vagy kék szemű vagy, bőröd inkább rózsaszínes, mint sárgás, akkor Tél típusú nő vagy. 
 
Divatszínek: az éles, tiszta színek állnak jól, mint a fekete, fehér, piros, korall narancssárga, világos zöld és pink. Bármi, ami túl pasztell vagy visszafogott, nem illik hozzád.

Ősz típusú nő divatszínei

Ha bármilyen árnyalatú barna vagy vörös hajad van, szemed zöld vagy barna, bőrszíned mély sárgás, akkor ősz típus vagy. 
 
Divatszínek: válaszd a melegebb színeket, mint a narancs, arany, teveszín, olívazöld, mély barna. A fehér helyett válaszd mindig a bézst és óvakodj a mély kéktől és feketétől.

Tavasz típusú nő divatszínei

Ha szőke vagy világosbarna a hajad, zöld vagy kék szemű vagy, bőrszíned világos sárga, akkor tavaszi nő vagy.
 
Divatszínek: halvány korall, krémes barack, arany sárga, világos barnák. A sötét színek idősítenek és nem előnyösek. A fekete-fehér kombinációt abszolút kerülnöd kell.

Nyár típusú nő divatszínei

Ha barna vagy szőke a hajszíned, szürke, zöld vagy kék szemed van, bőrszíned pedig egyértelműen rózsaszín, akkor nyár típusú vagy.
 
Divatszínek: jól állnak a semleges színek, lágy pasztellszínek, levendula, rózsaszín, friss zöld vagy halvány rózsaszín és kék. Kerüld a túl domináns élénk és sötét színeket.

Tél típusú nő sminkszínei

Viselhetsz intenzív színeket. A vörös rúzs senkinek nem áll annyira jól, mint neked. De jól áll a világos rózsaszín, élénk mályvaszínek és mély szilvaszínek is.
Mivel többnyire sötét a szemed, jól áll az erősen pigmentált grafit-szürke, tengerészkék, mély lila és mályvaszín. A fekete tusvonal nagyszerűen fog állni.

Ősz típusú nő sminkszínei

Az őszi természet ihlesse sminkedet. A szemen jól mutat az őszibarack szín, a rózsaszín, a barna összes árnyalata, a gazdag zöldek.
Szemceruzának használj fekete, barna vagy sötét tópszínt. Az ajkakon jól mutatnak a korall, narancs, rózsaszín, barnás vagy sárgás bázisok.

Tavasz típusú nő sminkszínei

Könnyű megtalálnod a hozzád illő színeket. Mindössze annyit kell tenned, hogy pillantást vetsz a tavaszi természetre: a világos kék, rózsaszín, zöld, lágy barna ideális szemhéj sminknek.
A szemceruza ne legyen túl sötét, kerüld a mély sötétkék vagy fekete árnyalatokat. Az ajkaidon a legjobban a rózsaszín, lágy korall, őszibarack fahéj szín áll jól. Kerüld a túl sötét rúzsokat, túl sötétté és vészjóslóvá teszi kinézetedet.

Nyár típusú nő sminkszínei

Ha nem vigyázol, könnyen beleolvadhatsz a háttérbe, annyira lágy és természetes kinézeted lesz. Csodásan állnak szemhéjadon a tópszín barnák, galamb szürkék, fakó orchidea színek és lágy zöldek.
Szemceruzában használj sötétbarnát. Az ajkak maradjanak természetes mályva, rózsaszín vagy szilvás színűek.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást