Apa horoszkóp: A csillagjegyed is sokat elárul arról, milyen apa vagy

Apa horoszkóp: A csillagjegyed is sokat elárul arról, milyen apa vagy

Címlap / Életmód / Ezotéria / Apa horoszkóp: A csillagjegyed is sokat elárul arról, milyen apa vagy

Kos

A Kos apák könnyen tesznek elhamarkodott kijelentéseket, hajlamosak olyasmit is megígérni a gyereknek, amit aztán megbánnak, nem, vagy csak nagyon nehezen tudnak megvalósítani. Általában nem megy nekik jól, hogy nemet mondjanak szemük fényének, és noha hajlamosak kicsit türelmetlenek lenni, az igaz, hogy mindent megtesznek azért, hogy a gyerekeik mindenből a lehető legjobbat kaphassák.

Bika

A Bikáknak nagy az akaraterejük, öntudatosak és kitartóak, és hasonlóan elszánt viselkedést várnak el a gyerekeiktől is. Elsőre úgy tűnhet, hogy szigorúak, de valójában csak igyekeznek a legjobbat kihozni az utódjaikból, és felkészítik őket arra, hogy az életben mindenért keményen meg kell dolgozni. Nem hajlamosak a kényeztetésre, de ha látják, hogy a gyerek valóban nem boldogul, vagy segítségre szorul, akkor azonnal ott teremnek, és az egész család számíthat rájuk.

Ikrek

Az Ikrek apukát imádják a gyerekei, mert érti a viccet, bármikor kapható a mókára, és a legdurcásabb gyerkőcöt is meg tudja nevettetni. A fegyelmezés azonban nem az erősségük, nem szeretik, ha be kell látniuk, hogy apaként már nem akkora a szabadságuk, mint egyedülálló férfiként, és ez időnként frusztrálhatja őket. Szükségük lehet egy kis kimozdulásra, kikapcsolásra, de emellett, ha szükség van rájuk, azonnal a gyerek mellett teremnek, akit tűzön-vízen át hajlandóak védelmezni.

Rák

A Rákok nagyon családcentrikusak, szeretik maguk körül tudni a gyerekeiket, és azon ritka apukák közé tartoznak, akiknek nem okoz gondot, hogy az anyáéval hasonló közelséget alakítsanak ki a gyerekeikkel. Hajlamosak lehetnek azonban a túlaggódásra, különösen egy lánygyerek esetében, és nehezen viselik, amikor az utódok elkezdenek felcseperedni, és már nem szorulnak többé apa védelmező tekintetére.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást