Push-up, smink, póthaj? Eláruljuk, mikor vagy a leggyönyörűbb a férfiak szemében

Push-up, smink, póthaj? Eláruljuk, mikor vagy a leggyönyörűbb a férfiak szemében

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Push-up, smink, póthaj? Eláruljuk, mikor vagy a leggyönyörűbb a férfiak szemében

Push-up melltartó, füstös smink, póthaj, magassarkú és szűk farmer. Tényleg akkor lennénk a leggyönyörűbbek a férfiak szemében, ha ezeknek a trendeknek eleget tennénk? Sok nő például már a közértbe is képtelen no make-up üzemmódban lemenni, mivel retteg attól, hogy egy férfi is meglássa igazi arcát. Pedig, ha tudnád, hogy valójában pont ez tetszene nekik…

Az, aki szép…

Az reggel is szép, ugyebár. Sajnos borzasztóan megfertőződtünk mi nők a média által.

Ennek köszönhető az is, hogy reggel, mikor még ki sem nyitottuk a szemünket, már a sminkpalettánk után nyúlunk és megkezdjük az „arcvarázsolást”. Pedig nekünk elhiheted, hogy nincs szükséged semmilyen maszkra ahhoz, hogy szép legyél.

Elég egy pihentető alvás, miután úgy érzed, hogy képes lennél megmászni a Mount Everestet és ennyi.

Sokkal jobban tetszik a férfiaknak, ha egy nő kevés sminket visel, hiszen ezzel azt kommunikálja a külvilág felé, hogy elégedett önmagával, szereti a külsejét és nem próbál meg minden nap maszk mögé bújni.

Csak semmi mű!

Azzal párhuzamosan, hogy újra hódít a természetesség, sokan ezt meglehetősen félreértelmezik.

A természetesség nem a nude sminket és a kevésbé feltűnő szépészeti beavatkozásokat jelenti, hanem azt, hogy képes vagy elfogadni a tükörképedet, amit a sors neked rendelt és nem próbálod átalakítani természetes szépségedet.

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy tényleg szükséged van az X-edik botox kezelésre, ajakfeltöltésre, hajhosszabításra és a nagyobb mellekre?

Vagy egyszerűen csak hagyod, hogy valakinek pontosan úgy legyél tökéletes, ahogy vagy. Mi az utóbbira szavazunk.

Mikor sugárzol!

Ebbe beletartozik a pozitív életszemlélet, vidámság és persze a kedvesség is. Nem, a férfiak sem azt várják el tőled, hogy az év minden napján üstökösként ragyogj, viszont neked is sokkal szimpatikusabb egy életvidám ember, mint egy örök pesszimista, akinek a folyamatos panaszkodását kell hallgatnod.

Egyszerűen csak légy nyitott mindenkire, told félre az előítéleteidet és engedj teret olyanok számára is, akiktől eddig talán tartottál.

Életünkben minden csak döntés kérdése, így te döntöd el, hogy miként éled a napjaidat.

Leszel egy savanyú, a hétköznapok által bedarált ember, vagy mindenben meglátod a szépet és ezt közvetíted is a világ felé is.

Nem kell a játék!

Mindenkinek ismerős lehet a szituáció, mikor az első randin próbálja a legjobb formáját hozni. Hirtelen új hobbijai lesznek, megszereti a focit és kiderül róla, hogy mennyire laza. Aztán pár randi után persze rögtön kiderül, hogy ez minden, csak nem az igazság és akkor borul a bili.

Bár meg vagyunk győződve arról, hogy a férfiak egy tökéletes nőre vágynak, aki mindenre bólogat, valójában azonban pont, hogy ettől készülnek ki. Hagyd a játékokat, a színlelést és légy egyszerűen csak az, aki vagy.

Nem tetszik az illetőnek? Akkor mutasd meg, merre van a kijárat.

Önszeretet és önelfogadás

Mikor valaki elfogadja és szereti önmagát, akkor megállíthatatlan lesz.

Úgy gondoljuk ez egy élethosszig tartó folyamat, nincs olyan, hogy egyszer csak valaki azt mondhatja, hogy rendben, végeztem a tanulással, ugyanis az élet örök leckék körforgása, de jó úton jársz, ha megtanulod szeretni azt az embert, akivel a legtöbb idődet töltöd.

És bizony a férfiaktól is megkapod a kellő visszajelzést, ha eszerint éled napjaidat.

Teljesen mindegy a ruhaméreted, hajhosszod, mellméreted, ha te rendben vagy önmagaddal, akkor istennőként tekintenek majd rád.

Megéri, nem?!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást