Mikor tűnnek el végre a csíkszerű tetovált szemöldökök?

Mikor tűnnek el végre a csíkszerű tetovált szemöldökök?

Címlap / Stílus / Arc / Mikor tűnnek el végre a csíkszerű tetovált szemöldökök?

A sminktetoválás hazánkban óriási népszerűségnek örvend. Egy kívülállónak sokszor fel sem tűnik, ha egy nőnek van szemöldöktetoválása, és pont ez is a cél. Jogosan tesszük fel azonban a kérdést: hogyan lehetséges, hogy sok nő szemöldöke kifejezetten csúnya, csíkszerű és ezáltal gyakran visszataszító?

A régi módszerrel, azaz a satírozással készült szemöldöktetoválások sok esetben művi benyomást keltenek, nem beszélve a túl sötét, esetleg rossz formával elkészített munkákról. A fő problémájuk egyértelműen az, hogy látszanak. Ilyen esetben is van megoldás, mert a legújabb, szálazott technikával a régi szemöldöktetoválás is megújítható és természetessé varázsolható. – mondta Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetoválás szakértő, a Kalcsu Kati Szépségszalon tulajdonosa.

Ha a forma okoz gondot

A tetovált szemöldök formáját illetően az alábbiak szoktak problémát jelenteni: a szemöldök túl vékony, csíkszerű, túl rövid, túl hosszú, esetleg nagyon szögletes, vagy éppen túlságosan kerek formájú. Szerencsére ez orvosolható a legkönnyebben, aminek első lépése, hogy a formát minden esetben személyre szabottan kell újratervezni. A mostani trendek szerint a szemöldök tetszőlegesen megvastagítható, vagy akár esztétikusabb ív is adható neki. A lehetőségek ma már nagyon sokrétűek, így gyakorlatilag bárki új szemöldöktetoválást készíttethet, aki nem elégedett a jelenlegivel.

Ha a szín nem megfelelő

Általában három esetben merül fel az igény, hogy módosítsunk a szemöldöktetoválás színén:

  • a szemöldöktetoválás néhány év alatt kikopott vagy elszíneződött;
  • a meglévő szín túl világos vagy éppen túl sötét;
  • megváltozott a hajszín, emiatt új szemöldök árnyalatra van szükség.

A szemöldök színének változtatása egy jó szakember számára nem jelent kihívást, így szinte minden helyzetre van megoldás.

A koromfekete szemöldök is esztétikussá tehető megfelelő világosítással, és természetesen a kikopott, halvány szemöldökök is megszépülhetnek, visszakaphatják kívánt színüket. A szemöldök adja meg arcunk karakterét, így ha szép és természetes, az sokat dobhat megjelenésünkön, míg  a rossz szemöldökkel pont az ellenkezőjét érjük el.

Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetoválás szakértő, a professzionális sminktetoválás meghonosítója Magyarországon.1997 óta foglalkozik sminktetoválással, mely idő alatt több ezer nőt varázsolt szebbé.
2001-ben alapította meg a Kalcsu Kati Szépségszalont, amely élen jár a hazai sminktetoválók képzésében, valamint a legújabb sminktetováló trendek és technikák kifejlesztésében. Nevükhöz fűződik a szálazott szemöldöktetoválás és a kontúr nélküli ajaksatírozás hazai bevezetése.

A legújabb trend

A szálazott szemöldöktetoválás manapság robbanásszerű fejlődésen megy keresztül. A szálazás azt jelenti, hogy a tetoválás során finom szemöldökszálakat tetoválunk, melyekkel az eredeti szálakat imitáljuk. Nem mindegy azonban, hogyan rendezzük el azokat a szálakat! A legújabb technika a természetes szemöldökszálak növekedési szálirányát követi, így válik a külső szemlélő számára abszolút természetessé.

A legújabb technikákkal azok szemöldöke is megszépülhet, akiknek korábbi tetoválásuk már kikopott, vagy nem elégedettek annak formájával, esetleg színével. Ma már bárkinek szép, természetes szemöldöke lehet, így sok időt spórolhat meg, és persze harmonikussá, mindig ápolttá teheti az arcát.

Ha ritka a szemöldököt, vagy nem vagy megelégedve a jelenlegi sminktetoválásoddal, látogass el a Kalcsu Kati Szépségszalonba, ahol biztosan neked is tökéletes szemöldököt fognak varázsolni!

Kalcsu Kati Szépségszalon

Facebook: www.facebook.com/kalcsukati

1052 Budapest, Váci utca 8. félemelet 1.

+36 (30) 743 3041

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást