Miért tűnik el szó nélkül? Okok, amiért egy férfi felveszi a nyúlcipőt

Miért tűnik el szó nélkül? Okok, amiért egy férfi felveszi a nyúlcipőt

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Miért tűnik el szó nélkül? Okok, amiért egy férfi felveszi a nyúlcipőt

Úgy érzed, hogy igazán fantasztikus randikon vettetek részt? Megvolt a harmónia, a közös téma és a jó kedv? Talán már több is volt köztetek? Ő azonban nemhogy rögvest írna neked, jóformán nyomtalanul eltűnik. Hogy ne csak a köd maradjon utána, megpróbáljuk most eloszlatni azt, hogy rájöhess, mi állhat az exed érthetetlen eltűnésének hátterében.

Nem akar csalódni

Lehet, hogy volt egy-két olyan kijelentésed, vagy éppen akad néhány hasonló tulajdonságod, ami az előző barátnőjére emlékeztette. Ha friss a seb, és ez elrettenti, akkor minden bizonnyal egyébként sincs túl a korábbi kapcsolatán, tehát valószínűleg hosszú távon nézve jobb is, ha nem folytatjátok aktuálisan a kapcsolatotokat.
Nyilván ezt nehéz elfogadni, de te is tudhatod magadról, hogy valószínűleg nem kezdenél egy olyan pasival, aki kiköpött mása a nagy csalódásodnak. Még ha meg is próbálkozol vele, mert tetszik, elvarázsol, amikor már döntésre kerülne a sor, minden bizonnyal visszakozol.

Nem működött a kémia

Talán még nem mertél szembenézni ezzel a ténnyel, mert azt gondoltad, hogy „majd kialakul néhány randi után”, de a valóság az, hogy ha valami nem működik már kiválóan a legelején, az sokszor később sem fog.
Igen ritka, hogy úgy érezzük, valaki iránt nem működnek maximálisan a vágyaink, s ez néhány randi után megváltozik. Ezt nem csak te érzed, hanem a férfiak is, és könnyen lehet, hogy nem kívánják ezt a furcsa indokot részletesen megmagyarázni.

Nem te voltál az egyetlen

Főleg idősebb korban, a megkomolyodás küszöbén nem ritka az, hogy a férfiak olykor-olykor kitekintenek a kapcsolatból, akár egy romantikus vacsora, akár egy röpke légyott erejéig. Ennek főként az az oka, hogy megpróbálják meggyőzni magukat arról, hogy jól választottak a barátnőt illetően.
Másik hasonlóképpen gyakori lehetőség, hogy bár váltani szeretnének, a biztosat csak akkor hagyják ott, ha az új szerelem 100%-osan működik. Ezt az okot lehetetlenség felismerned néhány randi alkalmával, legfeljebb csak a kész tényekkel szembesülhetsz.

Fél az elköteleződéstől

Sokan vannak úgy, hogy a randizgatásba, és a laza kapcsolatokba még csak-csak belemennek, de rettegnek attól, hogy elkötelezzék magukat. Így aztán ha kifogsz egy ilyen pasit, aki egyértelműen látja rajtad, hogy komolyan tervezel, akkor ő garantáltan a könnyebb utat választja majd.
Függetlenül attól, hogy mekkora köztetek a harmónia, neki ugyanis egyáltalán nem veled a baja, hanem magától a kapcsolat tényétől irtózik.

Kibékíthetetlen ellentét

Tény és való, hogy az igaz szerelem mindent legyőz, de csak akkor, ha már volt ideje megerősödni, s ez az első néhány randi alkalmával lehetetlen feladatnak bizonyul. Míg komoly kapcsolatban lehet egyezkedni a gyerekkérdésről, vagy éppen a házasságról, jövőbeli tervekről, addig a kezdődő viszonyok erre nem alkalmasak.
Lehet, hogy észre se vetted ezt az ellentétet, a másik félben viszont akkor nyomot hagyott, hogy azonnal döntött a jövőt illetően.

Nem olyan vagy, mint képzelte

Biztos veled is előfordult már olyan, hogy jóformán idealizáltál valakit, elképzelted, milyen lenne vele beszélgetni, összebújni, majd amikor valamelyik a vágyálmok közül teljesült, hatalmas csalódásban volt részed.
Nos, nem éppen jó hír, de sajnos akár ez is állhat a háttérben, amikor a kiszemelt néhány randi után szó nélkül lelép.

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!