Miért mindig a barátnőd jön be a pasiknak?

Miért mindig a barátnőd jön be a pasiknak?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Miért mindig a barátnőd jön be a pasiknak?

Úgy érzed, hogy hiába minden, állandóan csak a barátnődet veszik észre a pasik? Úgy érzed te is vonzó vagy, sőt talán vonzóbb is, de mégsem téged vesznek észre? Miért? A következő cikkünkből megtudhatod.

Ha állandóan a barátnőddel jársz bulizni és állandóan övé a siker a férfiaknál, akkor úgy érezheted, hogy a te mindig csak a háttérbe vagy szorítva, ez pedig jelentősen rombolhatja az önbizalmadat. Lehet, hogy egyáltalán nem szebb, mint te, mégis rá figyelnek fel. A lényeg, hogy sokszor nem a külső számít, hanem az, hogy mit tesz a másik. Persze nem érdemes átesned a ló túlsó oldalára sem, hiszen vannak olyan lányok, akik szinte mindenre hajlandóak, hogy felhívják magukra a figyelmet. 

Ők általában a legrövidebb szoknyát és nacit választják, a sminkben nem ismernek határokat és a testbeszédükkel szinte állandóan flörtölnek még azzal is, aki nem is érdekli őket. Hajlamosak akár még a legbénább pasival is kikezdeni, ha csak ő van, csak azért, hogy az az egy is őket rajongja körül. Jobb, ha tudod, hogy ez már nem egészséges, azonban most felhívjuk a figyelmedet, hogy mire érdemes odafigyelned, hogy ne csak őt vegyék észre a férfiak.

Gesztusok és testtartás

Nem csupán a ruha és a smink számít. Légy nyitott a férfiakra. Mosolyogj és vegyél fel nyitott testtartást. Egy kezeit összekulcsoló nő senki számára nem vonzó. Merj szemezni és mosolyogj rá, légy egy kicsit bátrabb, mint általában, persze ügyelj arra, hogy ne ess túlzásba. Ha már az összes ember látja a jeleket, akkor az már inkább kellemetlen, mint csábos, tehát mindent csak mértékkel.

Légy felszabadult és játékos

Ha görcsösen ismerkedni akarsz, és attól rettegsz, hogy mit fogsz elrontani, akkor biztos, hogy elkerülnek majd. A görcsösség sok minden hatására kialakulhat, de a kudarcok ellenére érdemes ezen felülemelkedned, hiszen ebből csak profitálhatsz. A lényeg, hogy a negatív gondolatokat felejtsd el és jöjjenek a pozitív gondolatok. Ha az látszik rajtad, hogy felszabadult és vidám vagy, akkor valószínű, hogy lesznek olyanok, akik szeretnének megismerni. Ha pedig már az ismerkedésnél jársz, akkor légy játékos és humoros, hiszen ez minden pasi számára bejön. Persze itt is a lényeg, az aranyközépút.

Aranyközépút

A lényeg, hogy merd felhívni a férfiak figyelmét a nőiességedre és merj vonzó lenni. Hiszen nincsen annál izgalmasabb és érdekesebb, amikor egy nő megmutatja önmagát. Azonban figyelj a részletekre, mert itt is sokszor igaz a mondás, hogy a kevesebb néha több. Ne légy harsány, de legyen jó kedved és nevess bátran, ne legyen rajtad maszk, de használj ízléses sminket és ami a lényeg, hogy mindig légy magabiztos az ismerkedés során és akkor biztos lehetsz benne, hogy nem csak őt fogják észrevenni.

VIDEO Így tedd fel helyesen a kontúrt, bronzosítót és pirosítót

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!