Párkapcsolat / Szerelem

Miért hűtlenek a férfiak?

Miért hűtlenek a férfiak?

Attól tartasz, hogy a párod megcsal? Úgy érzed, hogy van egy harmadik személy a kapcsolatotokban? Hűtlenkedés vagy csupán genetika?

Eláruljuk azt a három okot, amiért leggyakrabban félreléphet a szerelmed és azt is, hogy hogyan akadályozhatod meg a megcsalást.

Gyakran a megcsalás oka valamilyen olyan tényező, egy olyan érzés vagy dolog, amelyet nem kapnak meg otthon. Amit pedig nem kapnak meg tőlünk otthon és mégis szükségük van rá, azt máshol keresik. Melyek ezek a dolgok?

A megbecsülés hiánya

Ha a férfi úgy érzi, hogy nem kap elég figyelmet, akkor könnyen félrelép. A másik nőnek nem is kell szebbnek vagy okosabbnak lennie nálad, de ha már kicsit jobban figyel a párodra, akkor már nyert ügye van. Elég ha a férfi azt érzi, hogy a másik nő teljesen vágyik rá, míg veled sokszor már csak a hétköznapi problémákról folynak az értekezések.

Fontos, hogy ne csak szemrehányásokat kapjon tőled. Dicsérd meg, érezze, hogy szereted és megbecsülöd és ha ezt érzi és nem csak a napi rutin köt titeket sokszor össze, hanem azt is érezteted vele, hogy még mindig rá vágysz a legjobban, akkor megakadályozhatod a félrelépést.

Több szex

Sok férfi kevésnek tartja az otthoni szexet, vagy ha nem is tarja kevésnek, akkor lehetnek olyan dolgok, amit hiába kér, de nem kapja meg tőled. Ha egyre csak hiába fedi fel előtted a titkos vágyait és állandóvá válnak a felesleges próbálkozásai, akkor sokszor megszületik az a döntés, hogy más nő mellett keresi a testi örömöket és a kielégülést.

Érdemes ezért többször összebújnod vele, akár kezdeményezhetsz is néha, hogy lássa, hogy mennyire kívánod és mennyire fontos számodra a vele töltött együttlét. Ha van kedved, akkor belemehetsz az apró játékaiba, azonban mindig gondold meg, mi az, ami neked is jó, hiszen nem kell olyan dolgokat megtenned, ami téged nem tesz boldoggá.

Elkényelmesedett kapcsolat

Ha hosszabb ideje együtt vagytok, akkor elkerülhetetlenül megjelenik a kapcsolatban a megszokás. Sok férfi újabb kihívásokat és kalandokat keres ilyenkor, azonban ha fenntartod a korábbi izgalmat és továbbra is kihívást jelentesz neki, akkor valószínűleg nincs mitől félned. Próbáld belecsempészni a hétköznapokba a kapcsolat elejére jellemző szenvedélyt és dobd fel apró dolgokkal a mindennapokat.

Sok esetben létezik megoldás, azonban nem mindig kerülhető el a megcsalás. Lehet, hogy sok mindenben jó vagy, hogy odafigyelsz rá, gyakran összebújtok, és állandóan feldobod valamivel a kapcsolatotokat, azonban lehet, hogy neki ez mégsem elég. Az állandóan félrelépő férfinak azonban nem kell megbocsátanod és jobb, ha hagyod, hogy kilépjen az életedből, mivel az ilyen kapcsolatok csak számtalan fájdalommal járnak, így jobb, ha időben megszabadulsz tőle.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást